Ce face Regina Elisabeta a II-a cu hainele după ce le poartă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 octombrie 2021, 20:00

Când apare în public, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii atrage mereu atenția prin ținutele viu colorate pe care le poartă. Suverana are o garderobă impresionantă, având în vedere faptul că trebuie să fie mereu elegantă și corect îmbrăcată când participă la evenimentele oficiale. Chair dacă nu se abate de la regulamentul ofical prevăzut de Familia Regală Britanică atunci când vine vorba de etichetă, Regina Elisabeta urmează mereu trendurile modei în materie de vestimentație.

Regina alege mereu să poarte culori vii, pălării mari asortate cu ținutele și aproape niciodată imprimeuri.

Dar v-ați întrebat vreodată ce se întâmplă cu ținutele pe care le-a purtat în ultimele șapte decenii de când se află la putere? Suverana nu poartă niciodată de două ori aceeași ținută la evenimentele importante, iar recent, specialișii în modă au observat câteva haine “reciclate”.

Citeşte şi: Meghan Markle citește povești pentru copii purtând bijuterii de sute de mii de dolari

Așadar, suverana prefer să-și modifice ținutele și dacă se plictisește de ele, le dă croitoreselor cu condiția ca etichetele să fie înlăturate și ele să nu menționeze niciodată că au fost purtate de Majestatea Sa.

“Când se satură de o ținută, o dă uneia dintre croitoresele sale, iar aceasta fie o vinde, fie o poartă chiar ea. Singura regulă ce trebuie respectată este să nu afle nimeni că Regina a purtat cândva acea ținută. (…) Hainele ei pot fi vândute publicului larg, dar nimeni nu trebuie să știe că acestea au aparținut Majestății Sale”, a spus Brian Hoey, autorul unei cărți despre viața Reginei Elisabeta, potrivit theroyaluk.com.

De ce nu mănâncă Regina Marii Britanii niciodată usturoi

Regina Marii Britanii are câteva pretenții când vine vorba despre alimentație. Suverana detestă usturoiul atât de tare, încât l-a interzis în bucătăria de la Buckingham Palace. Motivul? Pentru că face respirația urât mirositoare. Și ceapa se numără printre alimentele pe care suverana nu le îndrăgește, dar în cazul acestei legume, ea poate fi folosită doar în cantități foarte mici.

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, internată în spital. Ce s-a întâmplat cu suverana

Foștii bucătari ai Casei Regale au confirmat că Elisabeta nu vrea să mănânce usturoi sub nicio formă.

“Nu puteam servi nimic cu usturoi sau cu prea multă ceapă. Dar, de asemena, nu puteam servi nici friptură în sânge, Regina fiind adepta preparatelor foarte bine gătite termic”, a explicat Darren McGrady, fost bucătar la Buckingham Palace, potrivit Bussiness Insider.

John Higging, un alt fost bucătar al Reginei a spus:

“Regina și familia sa sunt niște oameni minunați, dar nu vor să mănânce asta. La Buckingham Palace nu se gătește cu usturoi. Cred eu că evită să aibă o respirație ‘regală’ urât mirositoare.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter