Ce face Gabriela Prisăcariu în lipsa lui Dani Oțil de acasă. „Ce bine că nu e acasă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 decembrie 2021, 15:38

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (40 de ani) formează un cuplu din anul 2018. Perechea s-a logodit în ianuarie 2020 și s-a căsătorit pe 15 mai 2021. Modelul și prezentatorul TV au împreună un fiu, Luca Tiago, născut pe 11 septembrie 2021.

Ce face Gabriela Prisăcariu în lipsa lui Dani Oțil de acasă. „Ce bine că nu e acasă”

Recent, în mediul online, Gabriela a dezvăluit ce planuri au ea și Dani de sărbători. Pentru prima dată de când formează un cuplu, proaspeții părinți vor petrece Crăciunul și Revelionul acasă.

„Pentru că anul acesta va fi primul Crăciun/Revelion pe care îl vom petrece acasă, nu mai plecăm nicăieri, probabil va fi și singurul, ne-am gândit să facem ceva mai special, așa că împodobim casa!”, a spus Gabriela Prisăcariu la Insta Story.

„De-abia aștept să vă arăt cum o să iasă. Ce bine că nu e Dani acasă… pentru că dacă ar vedea ce se întâmplă aici… Dani, am o surpriză pentru tine”, a mai spus modelul.

La sfârșitul lunii noiembrie, Gabriela a publicat în mediul online prima fotografie cu chipul fiului ei și al lui Dani. „M-am topit!! 😍❤️”, a scris modelul în descrierea imaginii. „Are gropițe?! Acu văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu 😂😂”, a scris Dani Oțil în comentarii. „Când nu plânge… are și gropițe 😬”, a răspuns Gabriela.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dani Oțil, prima declarație despre al doilea copil. Prezentatorul TV are un fiu, Luca Tiago

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Gabriela Prisăcariu, replică pentru cele care o critică pentru silueta de după sarcină

„Ce bine seamănă cu tine, Gabriela, sunteți adorabili!; Vaaaai de mine, ce gropițe! Seamănă și cu tati, dar e bucățică ruptă din mami; Adorabil, zâmbăreț, copil frumos cu gropițe în obrăjori; Doamne, ce frumos e! Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii; Vaii, ce gropițe, îngeraș minunat!!! Să fiți sănătoși și să vă bucurați de fiecare clipă împreună!; Doamne!!! Direct în diabet dai cu atâta dulceață!!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Dani și Gabriela s-au cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online.

Gabriela Prisăcariu a revenit la muncă după 5 săptămâni de la naștere

„Tocmai am încheiat primul meu job după lunga pauză. A fost interesant. Nu am încăput în câțiva pantaloni, rușinică. Sunt la 5 săptămâni după naștere. Ce credeți? Și eu simt acea presiune despre care vorbesc mămicile, «cum facem să slăbim?»”, spunea modelul în octombrie 2021, la Insta Story.

„Eu nu-mi pot permite să stau doi ani acasă cu bebelușul, trebuie să mă întorc la job. Dacă stau acasă doi ani, pe urmă gata, adio modelling. După cum bine știți, un model nu poate să profeseze până la bătrânețe. Așadar, a trebuit să mă pun repede pe picioare”, a continuat.

„Sunt foarte mândră de mine că am reușit să mă mobilizez destul de bine. Mai am mult de muncă cu corpul meu, dar măcar psihic sunt foarte, foarte bine, ceea ce cred că este cel mai bine”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter