Ce face Alina Sorescu în timp ce fetițele se află la Alexandru Ciucu. Artista are o perioadă plină

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 21 martie 2023, 16:05

Alina Sorescu (36 ani) a fost nevoită să se despartă de fetițele ei pentru o săptămână, timp în care acestea se află în grija tatălui. Instanța a decis, recent, ca micuțele să petreacă o săptămână cu artista și o săptămână cu Alexandru Ciucu.

Cum despărțirea de Elena Carolina și Ana Raisa a fost grea, Alina își găsește alinarea în muncă. Cântăreața are o perioadă plină din punct de vedere profesional.

Alina Sorescu, departe de fiicele sale. Cum își ocupă artista timpul

Alina Sorescu a fost nevoită, zilele trecute, să le lase pe cele două fete ale sale să meargă să stea o săptămână împreună cu tatăl lor. Despărțirea a fost dificilă, astfel că nu e de mirare că artista s-a implicat într-o mulțime de proiecte.

Ce face Alina Sorescu în timp ce fetițele se află la Alexandru Ciucu. Artista are o perioadă plină
Alexandru Ciucu a mers să ia fetițele de la Alina Sorescu, în weekend. Momentul a fost surprins de paparazzii spynews.ro

Cântăreața a anunțat pe rețelele de socializare că în acest weekend va fi gazda unui spectacol la Sala Radio.

Citește și: Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduitoare

„Sâmbăta aceasta voi prezenta un spectacol pentru viață. “Gala Bunei Vestiri” va avea loc pe 25 martie, într-o zi de mare sărbătoare în calendarul ortodox. Vă aștept la Sala Radio pentru a putea sprijini împreună demersul ONG-ului LifeCall ca femeile însărcinate să aleagă viața pentru copilașii lor”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Printre cei care vor urca pe scenă se numără Gheorghe Zamfir, Vlad Miriță și Raluca Angel.

De asemenea, zilele trecute, Alina Sorescu a participat la filmările pentru noile episoade ale podcastului ei, Esthetic Review.

Citește și: Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Situația e departe de a se fi terminat” / Video

Nu în ultimul rând, artista se pregătește intens și pentru un concert pascal caritabil, ce va avea loc la Sala Mare a Ateneului Român pe data de 11 aprilie.

Pe scena Ateneului, începând cu orele 19:00, vor urca, împreună cu Alina Sorescu, Marcel Pavel, Paula Seling, soprana Silvia Micu și tenorul Vlad Miriță.

Decizia luată de instanță în privința custodiei copiilor Alinei Sorescu

Deși s-au separat de aproximativ un an, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă nu au divorțat. Și asta din cauză că nu au ajuns la un acord în ceea ce privește custodia fetelor lor.

Însă, săptămâna trecută, instanța a decis ca Carolina și Raisa să petreacă o săptămână în casa mamei lor și o altă săptămână în cea a tatălui lor.

Citește și: Alexandru Ciucu rupe tăcerea despre divorțul de Alina Sorescu și relația cu fiicele lor: „A fost cel mai greu an din viața mea”

Citește și: Alina Sorescu, la aproape un an de când a intentat divorț de Alexandru Ciucu: „Simt că am renăscut”

Alina s-a arătat dezamăgită de această decizie și a anunțat public că va face recurs.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată. Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut”, a scris Alina Sorescu pe rețelele de socializare, după ce a aflat ce au decis judecătorii.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alina Sorescu

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter