Alina Sorescu spune că „e haos” în viața fetițelor ei. Prin ce trec Raisa și Carolina în timp ce ea și Alexandru Ciucu se judecă în instanță

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 18 aprilie 2023, 18:11

Alina Sorescu (36 de ani) a făcut o serie de noi dezvăluiri emoționante legate de perioada dificilă prin care trece.

Cântăreața se află în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu (47 de ani), cel care i-a fost soț timp de 12 ani și cu care are împreună două fete  – Carolina (9 ani) și Ana Raisa (6 ani). Alina Sorescu și Ciucu se luptă acum pentru custodia fetelor. În prezent, ele locuiesc la artistă, dar judecătorii au decis ca două săptămâni pe lună să stea la tatăl lor.

„Fetițele sunt pe primul plan!”

Alina Sorescu a fost invitată la “Teo Show” și a dezvăluit acolo ce impact are decizia instanței asupra fetițelor ei. Artista spune că programul de vizită la tatăl lor este bulversant pentru copile și le aduce haos în viețile lor.

Citeşte şi: Alina Sorescu, dezvăluiri exclusive la FRESH by UNICA: „Am pus întotdeauna familia pe primul plan” / Video

“În viața mea personală, lucrurile nu s-au așezat încă. Va mai dura. Dar eu trebuie să merg mai departe, să cresc ca artist, să întrețin fetițele. Mă gândesc că cel mai important este, în această perioadă, ca lor să le fie bine. Fetițele sunt pe primul plan.

Alina Sorescu spune că

Este clar că această decizie aduce haos în viața a două fetițe de 9 și de 6 ani. Vorbim despre decizia ca ele să petreacă o săptămână într-o parte, o săptămână în alta. Nu vorbim de custodie exclusivă, cum se tot vorbește. Este vorba despre custodie comună, cu domiciliul la mamă și de acest program de vizită bulversant, de fapt.

Citeşte şi: Ce face Alina Sorescu în timp ce fetițele se află la Alexandru Ciucu. Artista are o perioadă plină

Cei mici, la aceste vârste, și fetițe fiind, au nevoie de continuitate și stabilitate emoțională, de o rutină, de un program, de reguli pe care să le știe, să le respecte. E foarte complicat să ai o regulă într-o parte, o regulă în alta…” – i-a mărturisit Alina Sorescu lui Teo.

„Totul a fost în mâna judecătorului”

Artista spune că lupta pentru custodia fetelor va mai dura. Dar speră ca decizia finală să fie în favoarea lor și să nu le afecteze pe termen lung. Din păcate, din cauza vârstei, fetele nu au niciun cuvânt de spus în cazul procesului. Alina Sorescu spune că minorii au dreptul să vorbească în instanță abia după vârsta de 10 ani.

“După 10 ani sunt întrebați copiii în instanță. Am încredere că decizia finală va fi una în beneficiul fetițelor și că nu vor fi efecte pe termen lung asupra lor. Totul a fost în mâna judecătorului de acum și va urma apel. Încă nu se știe. Procesul mai are faze, mai este. E important să ne păstrăm echilibrul.

Aici nu vorbim despre noi ca părți. Vorbim strict despre fetițe, despre interesul lor superior. Toate lucrurile celelalte trebuie lăsate de o parte. Primează fetițele, liniștea lor și ca lor să le fie bine.” – a adăugat ea.

„Am tras cu dinții să nu ajungem aici!”

Artista a mai precizat că, în momentul de față nu mai comunică sub nicio formă cu tatăl fetelor. Tot ce se întâmplă între ei doi este pe plan juridic pentru că, spune Alina, întrei ei a fost o situație care nu s-a putut încheia amiabil.

“Lucrurile între noi, la momentul acesta, se întâmplă juridic. Între noi nu a fost o situație care să se poată încheia amiabil. De aceea am și ajuns în situația de a fi în instanță. Am tras cu dinții să nu ajungem aici. Au fost puțini oameni din jurul meu care au știut de situația noastră. Pentru că am tras cu dinți să nu ajungem aici. Și am încercat să discut cu cât mai puțină lume despre asta.”

Citește și: Prin ce trece Alina Sorescu ori de câte ori fetele merg la Alexandru Ciucu. „A fost și filmat, s-a văzut public!”

Deși trece printr-o perioadă foarte delicată, cântăreața are de partea ei familia care o susține și o ajută în acest demers dificil pe care-l parcurge pe plan personal.

„E greu de dus!”

“Părinții mei m-au susținut mereu. Au fost lângă mine când s-au născut Carolina și Raisa, ei au fost principalul sprijin în creșterea lor. Evident că sunt și acum alături de mine, alături de fetițe. Toată familia mea extinsă este alături de mine acum.

Suntem persoane publice. E greu de dus, pentru că nu e o situație pe care o ai doar la tine acasă. E una pe care o discuți în public, e o situație care se tot comentează din toate părțile. Este situație care li s-a întâmplat și altora, nu este nici primul divorț, nici ultimul. Doar că partea care nu este obișnuită este cu acest program de vizită bulversant. Cred că asta este ceea ce atras atenția asupra situației noastre.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter