Cum arată treningul de 1000 de euro pe care îl poartă Gigi Becali. Alexandru Ciucu: „Este foarte atent la detalii”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 13:30

Alexandru Ciucu îl îmbracă pe Gigi Becali de ani buni și se declară mulțumit de această colaborare. Omul de afaceri își face la cunoscutul designer ținutele sport pe care le poartă, dar și costumele.  

În general, Becali vine cu ideea, Alexandru Ciucu o pune în practică, iar rezultatul îi mulțumește pe amândoi.

Alexandru Ciucu îl îmbracă pe Radu Duda, dar și pe Becali

“Colaborăm de când, practic, ne cunoaștem. De prin 2012 cred. A fost un articol de primă pagină la momentul respectiv,  atunci exista presă tipărită. Dânsul a citit știrea și a aflat că sunt furnizor al Casei Regale și m-a sunat. Și așa a început colaborarea noastră”, spune Alexandru Ciucu pentru Cancan.

Designerul a mers la Palat, unde Becali pregătise deja țesăturile, iar de atunci a început o frumoasă colaborare. “Avea vreo 40 de țesături și voia să facem costume din ele. Am ajuns la Palat și, de fapt, erau vreo 60. Și cu acelea am început”, mai spune el.  

Citeşte și: Alina Sorescu dezvăluie cum i s-a schimbat viața după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Am renăscut și sunt recunoscătoare” / Exclusiv

Citeşte și: Alina Sorescu spune că „e haos” în viața fetițelor ei. Prin ce trec Raisa și Carolina în timp ce ea și Alexandru Ciucu se judecă în instanță

“Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist”

Dacă Becali poate părea dificil pentru unii, Alexandru Ciucu are doar cuvinte de laudă despre el, crede că are viziune și simțul culorilor.

 “Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă”, susține Alexandru Ciucu.

Citeşte și: Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduitoare

Citeşte și: Alina Sorescu, după ce instanța a decis ca fetițele să locuiască și la Alexandru Ciucu: „Voi lupta până la capăt!”

Becali plătește 1000 de euro pentru un trening la Ciucu

Ciucu cere de la Becali în jur de 1000 de euro pentru un trening. Acestea sunt înscripționate cu o cruce și însemnul “IC XC NIKA”, care înseamnă “Iisus Hristos biruiește”.

„Se lucrează foarte ușor cu el. Eu, de exemplu, nu i-am zis niciodată nea Gigi sau cum mai este apelat pe la televizor. M-am adresat tot timpul cu domnul Becali. Este important să păstrezi acest respect. Cum, de altfel, și el mi se adresează cu domnul Ciucu”, susține designerul.

Alexandru Ciucu s-a despărțit de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a divorțat de Alina Sorescu. Acum cei doi împart custodia celor două fetițe, Carolina și Raisa petrec o săptămână cu designerul, iar o alta cu solista. Alina Sorescu a atacat decizia în instanță.

„Petrec timp și-n bucătărie. Am făcut pizza, mucenici, supă de pui strecurată și alte mâncăruri care le plac lor. Le fac hăinuțe doar fetițelor mele, dar nu mă gândesc să dezvolt o linie vestimentară pentru copii. Îmi face mare plăcere să le surprind când avem o zi de naștere, un eveniment”, mărturisea el.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter