Alina Sorescu face Paștele fără fetițele sale. Raisa și Carolina vor sta cu Alexandru Ciucu

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 12 aprilie 2023, 13:22

În perioada în care familiile se reunesc, iar cei dragi se strâng alături, Alina Sorescu trece printr-o perioadă grea. Artista e nevoită să petreacă Paștele fără fetițele sale, Raisa și Carolina, care vor fi în această perioadă la tatăl lor, Alexandru Ciucu.

Solista va petrece Sărbătorile la Roșiorii de Vede, acolo unde merge încă din copilărie, dar regretă că cele două minuni nu îi vor fi alături.

Alina Sorescu: „Fetițele îmi dau putere”

„Cea mai delicată perioadă din viața mea este acum. Nu pot să spun că până acum am trecut prin încercări. Acum este o situație nouă cu care mă confrunt și din care încerc să ies încrezătoare. Fetițele îmi dau putere, activitatea mea profesională, muzica îmi dă putere, publicul, care îmi trimite reacții frumoase atunci când anunț ceva, când lansez câte un eveniment”, a spus Alina Sorescu, la Antena Stars.

Citeşte și: Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduitoare

Alina Sorescu, sprijinită de părinți

Vedeta are prieteni, dar cel mai mare sprijin îl găsește la părinții săi, care o susțin necondiționat. Alina recunoaște că abia acum când e părinte la rândul ei realizează cât s-au sacrificat aceștia pentru ea.

„Am părinții alături de mine. Le mulțumesc că m-au crescut într-un spirit al familiei. Le mulțumesc că au fost alături de mine de mic copil, de când m-au îndrumat către muzică, apoi când am născut fetițele au fost principalul meu sprijin în creșterea lor.  Sunt și acum alături de mine. Abia când tu la rândul tău ești părinte realizezi, de fapt, ce sacrificii au făcut părinții tăi pentru tine. Realizez acum cât s-au sacrificat, cât s-au luptat pentru mine și le mulțumesc. Sper să ajung și eu să fiu ca ei, Sunt mai sensibilă, reacționez altfel de când sunt mamă, mai ales în această perioadă mai delicată din viața mea”, a mai spus artista.

Citeşte și: Alina Sorescu spune că „e haos” în viața fetițelor ei. Prin ce trec Raisa și Carolina în timp ce ea și Alexandru Ciucu se judecă în instanță

Unde pleacă artista de Paște

Alina Sorescu va face Sărbătorile la Roșiorii de Vede, acolo familia se reunește și tradițiile sunt respectate.

„E o primă sărbătoare mai altfel, pentru că nu vor fi fetițele cu mine de acest Paște, dar voi merge la familia mea extinsă de la Roșiorii de Vede, acolo unde petrec de mic copil și unde fiecare sărbătoare a fost așa cum trebuie să fie, cu toate generațiile la aceeași masă, cu tradițiile pe care încercăm să le respectăm”, a mărturisit Alina Sorescu.

Alina Sorescu: „Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani”

Alina Sorescu nu e mulțumită de decizia luată de judecător și a făcut apel. Artista nu își dorește ca fetițele sale să fie purtate dintr-o parte în alta până vor fi majore.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut”, a scris artista pe Facebook.

Artista își dorește ca fetițele să nu fie perturbate de aceste schimbări.

„Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru ca acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere.

Am permis tatălui să se implice din momentul în care si-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, ca au nevoie de stabilitate și pastrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar”, a precizat Alina Sorescu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter