Ce era nevoită să poarte Megan Fox pentru a-și câștiga existența

De Oana Savin, pe
Cu mult înainte de a deveni una dintre cele mai apreciate vedete ale industriei cinematografice, Megan Fox era nevoită să poarte un costum nu foarte drăguț.

Megan a vorbit în cadrul emisiunii lui Ellen Degeneres că a lucrat într-un magazin care făcea smoothie-uri, în Florida. Nu pregătea băuturile, ci purta un costum în fața magazinului pentru a atrage clienții.

Superba actriță era forțată să poarte un costum supradimensional în formă de banană, în fiecare vineri.

Am lucrat la un mic magazin de smoothie-uri din Florida și am lucrat în general în spatele casei de marcat. Dar, odată pe săptămână, de obicei vinerea, cineva trebuia să se îmbrace ca un fruct și să iasă afară, lângă autostradă. Am fost o banană. O banană gigantică”, a declarat Fox.

Citește și: Scarlett Johansson, cea mai bine plătită actriță din lume în 2018

În timp ce povestea despre această parte a vieții ei, un bărbat îmbrăcat în banană a apărut în spatele actriței, făcând-o să țipe.

Însă, evenimentul a și amuzat-o teribil.

Megan Denise Fox este o actriță și fotomodel american, născută pe 16 mai 1986 la Rockwood, Tennesse. Strămoșii ei au fost francezi, irlandezi și amerindieni din America de Nord. Fox provine dintr-o familie săracă. A început să ia lecții de actorie și dans încă de la vârsta de cinci ani.

La vârsta de 10 ani ajunge să termine școala în Florida. În 1999 a participat la un concurs de frumusețe „American Modeling and Talent Convention” din Hilton Head Island, South Carolina. Debutul în arta cinematografică a avut loc în anul 2001 cu filmul Holiday in the Sun, unde a jucat alături de actrițele gemene Mary-Kate și Ashley Olsen.

Citește și: Ce avere avea Meghan Markle înainte de a se mărita cu Prințul Harry

 Au urmat o serie de roluri în filme ca „Two and a Half Men”, „Hallo Holly” și „Confessions of a Teenage Drama Queen” unde joacă în 2004 alături de Lindsay Lohan.

În anii 2008 și 2010, Megan a fost votată cea mai frumoasă femeie din lume.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter