Megan Fox, ținută extrem de sexy pe covorul roșu al galei MTV Video Music Awards 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 ianuarie 2022, 11:21

Megan Fox (35 de ani) formează din vara anului 2020 un cuplu cu rapperul Machine Gun Kelly (31 de ani). Perechea a fost prezentă la gala MTV Video Music Awards 2021, în cadrul căreia solistul a interpretat piesa Papercuts. Megan a optat pentru un outfit extrem de sexy.

Megan Fox, ținută extrem de sexy pe covorul roșu al galei MTV Video Music Awards 2021

Actrița a purtat o rochie nude transparentă, care i-a lăsat lenjeria intimă argintie la vedere. Megan și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale nude cu platformă și cu mai multe inele. Machine Gun Kelly a purtat un costum roșu cu paiete și o pereche de pantofi negri lăcuiți. Fotografii cu perechea găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

În mai 2020, Megan și fostul ei soț, actorul Brian Austin Green (48 de ani), au confirmat că s-au separat. Fostul cuplu are împreună trei fii, Noah Shannon (8 ani), Bodhi Ransom (7 ani) și Journey River (5 ani). Brian mai are un fiu, Kassius (19 ani), din fosta relație cu actrița Vanessa Marcil (52 de ani). Și Machine Gun Kelly are o fiică în vârstă de 13 ani, Cassie, dintr-o fostă relație.

Megan și Machine Gun Kelly s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției Midnight in the Switchgrass. „Am știut din primul moment că el era ceea ce eu numesc flacără geamănă.

În loc de suflete pereche, o flacără geamănă înseamnă că un suflet a atins un nivel atât de înalt încât a putut fi separat în două trupuri. Suntem două jumătăți ale aceluiași suflet. I-am spus asta foarte repede, pentru că asta am simțit din primul moment”, declara Megan anul trecut.

În timpul podcastului său, Brian Austin Green a dezvăluit că actrița a revenit de la filmările pentru Midnight in the Switchgrass și i-a cerut o pauză. Deși inițial despărțirea a fost amiabilă, fostul cuplu a avut mai multe conflicte în mediul online. 

Megan a depus actele de divorț pe 25 noiembrie 2020, cu o zi înaintea Zilei Recunoștinței și după trei de la debutul relației sale cu Machine Gun Kelly pe covorul roșu al premiilor AMAs.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter