Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Sâmbătă, 30 iulie 2022, 10:55

Megan Fox (35 de ani) și Machine Gun Kelly (31 de ani) formează un cuplu din vara anului 2020. Perechea s-a logodit pe 11 ianuarie 2022. Anunțul a fost făcut de pereche a doua zi, prin intermediul unui videoclip publicat pe Instagram.

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

„În iulie 2020, am stat sub acest arbore banyan și ne-am rugat pentru magie. N-aveam nicio idee ce suferințe vom îndura împreună într-un timp atât de scurt. Eram inconștienți în privința eforturilor și sacrificiilor pe care relația noastră le va cere, dar intoxicați de iubire. Apoi karma”, a scris Megan Fox în descrierea videoclipului.

„Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am pășit prin iad împreună, după ce am râs mai mult decât mi-aș fi imaginat posibil, mi-a cerut să-i fiu soție. Și, ca în toate viețile dinaintea acesteia, și ca în toate cele ce vor urma, am zis da”, a continuat. „…apoi am băut sângele unul altuia”, a glumit actrița în încheiere.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Megan Fox, ținută extrem de sexy pe covorul roșu al galei MTV Video Music Awards 2021

Cine este prima iubită a actorului Brian Austin Green după separarea de Megan Fox

Megan Fox, atac dur la adresa fostului soț. Ce a deranjat-o pe actriță?

„Sub aceleași ramuri sub care ne-am îndrăgostit, i-am cerut să ne căsătorim. Știu că tradiția spune să fie un singur inel, dar am creat cu Stephen Webster două într-unul: smaraldul (piatra lunii în care e născută) și diamantul (piatra lunii în care sunt eu născut), pe două benzi magnetice de spini care se unesc, ca două jumătăți ale aceluiași suflet, formând o inimă obscură care este iubirea noastră”, a scris și rapperul, în dreptul unui videoclip cu bijuteria atipică.

Megan și MGK s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției „Midnight in the Switchgrass”. „Am știut din primul moment că el era ceea ce eu numesc flacără geamănă. În loc de suflete pereche, o flacără geamănă înseamnă că un suflet a atins un nivel atât de înalt încât a putut fi separat în două trupuri. Suntem două jumătăți ale aceluiași suflet. I-am spus asta foarte repede, pentru că asta am simțit din primul moment”, declara Megan anul trecut.

În mai 2020, Megan și fostul ei soț, actorul Brian Austin Green (48 de ani), au confirmat că s-au separat. Fostul cuplu are împreună trei fii, Noah Shannon (8 ani), Bodhi Ransom (7 ani) și Journey River (5 ani). Brian mai are un fiu, Kassius (19 ani), din fosta relație cu actrița Vanessa Marcil (52 de ani). Și Machine Gun Kelly are o fiică în vârstă de 13 ani, Cassie, dintr-o fostă relație.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter