Ce decizie a luat Oana Roman după despărțirea de Marius Elisei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 februarie 2021, 14:53

La sfârșitul anului trecut, Oana Roman (45 de ani) a confirmat că ea și soțul ei, Marius Elisei (34 de ani), s-au despărțit. Recent, Oana a dezvăluit că au depus actele de divorț.

„Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu [dacă ne vom împăca]. Avem o relație foarte ok. Vine și mă ajută când e nevoie”, a spus Oana Roman în emisiunea Xtra Night Show, relatează Spynews.

Ce decizie a luat Oana Roman după divorțul de Marius Elisei?

Pe Instagram, Oana a dezvăluit că și-a angajat pază. „Am pază și protecție. Eram stresată că sunt singură cu mama și Isa și nu avem pază. Acum m-am liniștit!” Din 14 ianuarie, Oana și fiica ei și a lui Marius, Isabela, fac parte din noul sezon al emisiunii Mămici de pitici, cu lipici

Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis: «Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?». I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a adăugat.

Cum s-a acomodat fiica perechii despărțirii?

„Doarme acum cu mine de când tati a plecat. Practic, patul [din camera ei] este doar de formă. (…) O să mint dacă o să spun că a fost simplu. Sunt un om matur, trecut prin multe. Am cumva puterea mentală să pot trece peste niște lucruri.

Pentru Isa, însă, a fost mai greu. Ea merge la Marius de ori câte ori își dorește, pentru că așa cum știți cu toții, Marius este un tată exemplar pentru Isa, a fost mereu și cu siguranță va fi în continuare.

Pentru ea, bineînțeles, a fost primul Crăciun în care nu a fost cu el, primul Revelion când la 12 noaptea am ciocnit doar noi două”, a mai declarat Oana Roman la Antena Stars.

Foto: Instagram

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv pentru COVID-19. Primele imagini cu artista din izolare

Meryem Uzerli, Hurrem din serialul „Suleyman”, primele imagini cu a doua fiică

Fiica lui Nick de la N&D este frumoasă și talentată! Cum arată Andreea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter