Ce cadou a primit Irina Rimes de ziua ei

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Marți, 22 august 2017, 18:50
Irina Rimes, una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din peisajul muzical autohton, își serbează azi împlinirea a 26 de ani și și-a făcut cadou de ziua ei prima piesă cântată împreună cu Vunk, intitulată „Stai lângă mine“.

Piesa este compusă chiar de Irina Rimes, împreună cu Andy Bănică, iar videoclipul este regizat de Cornel Ilie, solistul Vunk. Irina și Cornel spun că a existat o chimie muzicală foarte bună între ei încă de la prima audiție, iar piesa „Stai lângă mine“ vorbește despre curajul de a ne spune cu voce tare, fără teama dorințele.

irina rimes bluza galbena pantaloni scurti Irina Rimes

Cu ocazia aniversării ei, Irina Rimes a avut parte de o petrecere surpriză din partea casei ei de producție, Quantum Music, organizată la studio.

„Anul acesta, ziua mea a picat între două filmări foarte importante și nu am avut timp să pregătesc nimic. Dar familia mea de la Quantum Music a avut grijă de mine și mi-au organizat o petrecere surpriză la studio, în familie. Anul acesta a fost foarte bun și îmi doresc ca și următorii să fie cel puțin la fel de buni“, a menționat Irina pentru Unica.ro. „Pe viitor, îmi doresc să muncesc și mai mult ca până acum. Sunt foarte mulțumită de ceea ce am realizat până acum și îmi propun să cresc tot mai mult. Vreau ca echipa mea și familia mea de acasă să fie mândri de mine“, a adăugat cântăreața.

„Stai lângă mine“ e cel de-al patrulea single lansat de pe noul album Vunk, „Extrovertit“, după „Camera ei“, „Hai, mersi“ și „Îmbrăcați sau goi“ (feat. Alina Eremia).

Citește și – 4 look-uri cu Irina Rimes

Citește și – Irina Rimes se lansează la nivel internațional

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter