Ce cadou i-a făcut Laurențiu Reghecampf iubitei sale, Corina Caciuc, de ziua ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 februarie 2022, 11:01

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a împlinit ieri, 16 februarie, vârsta de 29 de ani. Antrenorul de fotbal și-a surprins partenera de viață cu diverse cadouri.

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 46 de ani, i-a pregătit o surpriză partenerei lui, Corina Caciuc, cu ocazia zilei ei de naștere. Antrenorul i-a cumpărat un buchet de flori impresionant și un tort personalizat. Acesta a postat imaginea pe contul de Instagram.

Ce cadou i-a făcut Laurențiu Reghecampf iubitei sale, Corina Caciuc, de ziua ei

Pe tort apar o figurină cu o femeie însărcinată, trandafiri albi, precum și mesajul: „La mulți ani!” Desertul are culoarea albastră, ceea ce ar putea sugera că cei doi așteaptă venirea pe lume a unui băiețel.

Citește și: Kim Kardashian, apariție spectaculoasă într-un costum de baie minuscul

ADDA a anunțat că se retrage din viața publică. Artista a primit un diagnostic dur din partea medicilor

Scandalul de la Eurovision continuă: piesa lui Costi Ioniță, în comisie la TVR. Ce a spus Iuliana Marciuc

Ce faci dacă ești mușcată de o căpușă. Cum să eviți boala Lyme!

Laurențiu Reghecampf, declarație de dragoste pentru Corina Caciuc

Au mai rămas doar câteva luni până Laurențiu Reghecampf va deveni tată a treia oară. Partenera lui de viață, Corina Caciuc, va naște în această primăvară. Antrenorul Universității Craiova mai are doi copii, pe Luca și pe Laurențiu Jr. Fiul cel mare e rezultat din căsnicia cu Mariana, iar fiul cel mic din mariajul cu Anamaria Prodan.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. (…) Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți, spunea Corina Caciuc într-un interviu pentru Fanatik.

După ce și-a asumat public relația cu Corina, antrenorul de fotbal nu a fost reținut nici în privința declarațiilor de dragoste.

Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! (…) N-aș schimba absolut nimic.

Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți! a mărturisit Laurențiu Reghecampf.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter