Ce avere colosală are Anamaria Prodan

De Unica.ro, pe
Anamaria Prodan este centrul discuțiilor în această perioadă, după pumnul pe care i l-a dat direct în față antrenorului Dan Alexa.

Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani, a fost tot timpul în atenția presei, fie datorită faptului că este prima femeie-impresar din fotbal care a atins apogeul, fie pentru că este fiica regretatei Ionela Prodan, fie pentru că accesoriile sale vestimentare costă cât un apartament.

Ce avere colosală are Anamaria Prodan

Mai nou, Anamaria Prodan și-a conturat o siluetă fizică demnă de toată invidia și a profitat pentru a o pune în evidență prin ținute cât mai mulate și transparente, de asemenea, luate în vizor de presă. Ei bine, dar ceea ce întotdeauna a șocat este averea colosală pe care soția lui Laurențiu Reghecampf a acumulat-o.

Anamaria prodan - avere

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt printre primii 100 cei mai bogați oameni din România. Se pare că aceștia dețin apartamente de lux în America, una dintre locuințele de lux aflându-se chiar în Las Vegas și costând aproximativ un milion de dolari. De asemenea, familia Prodan-Reghecampf ar deține un apartament întocmai în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump. Acestea sunt doar două dintre cele 11 imobile deținute peste hotare.

Anamaria Prodan si laurentiu reghecampf

Ionela Prodan a lăsat, pe de altă parte, o avere colosală în urma sa care s-a împărțit între Anamaria și Anca, sora sa. Astfel, acestea au primit ca moștenire patru case, terenuri şi conturi în bănci, două maşini, plus bijuterii în valoare de mii de euro și tablouri, totul însumând aproximativ două milioane de euro, relatează cancan.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter