Ce a zis soțul Mariei Dragomiroiu după ce artista a publicat pe Facebook pozele cu ea în costum de baie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 februarie 2022, 14:16

În urmă cu câteva săptămâni, Maria Dragomiroiu (66 de ani) a atras atenția presei mondene după ce a publicat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii dintr-o vacanță în SUA, în care apare într-un costum de baie – o rochiță scurtă și decoltată -, pe o plajă. Celebra interpretă de muzică populară și-a surprins fanii cu pozele respective, unii dintre ei spunând că nu este decent ca o femeie de vârsta ei să se posteze așa în mediul online, în timp ce alții i-au apreciat curajul și naturalețea. La momentul respectiv, Cătălin Botezatu a avut și el câteva cuvinte de spus în legătură cu postarea Mariei.

Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru.

Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des. Maria Dragomiroiu ar putea face lesne reclamă la șampon. Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun – a spus designerul despre artistă, potrivit playtech.ro.

Citeşte şi: Maria Dragomiroiu și soțul ei formează un cuplu de 35 de ani! Cum s-au cunoscut?

Citeşte şi: Cum a slăbit Andra 7 kilograme în două luni. „M-am apucat să țin o dietă”

Citeşte şi: Adela Popescu are COVID-19 a doua oară: „Am doua teste pozitive”

Citeşte şi: Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol. Prezentatoarea TV a cerut sfatul urmăritorilor de pe Instagram

Maria Dragomiroiu spune că ea a ales să se prezinte așa în fața celor care o urmăresc pentru că se consideră un exemplu pentru toate femeile. Mai mult, soțul Mariei, Bebe Mihu, a fost foarte mândru de postările artistei.

Mulți m-au întrebat de ce m-am dezbrăcat și de ce mi-am făcut poze și m-am pus pe Facebook. Mie mi-a plăcut ce-am văzut și am vrut să fiu ca un exemplu pentru toate femeile. Că dacă te iubești pe tine și îți pasă de tine, trebuie să faci tot ce poți, să te îngrijești, ca atunci când te uiți în oglindă, să fii mai pozitivă, sa fii mai optmistă. Eram într-un costum de baie decent. Păcat că în loc ca oamenii să se bucure de artiști, pentru că e o muncă să arăți bine, e totul o competiție.

Eu mulțumesc din toată inima și lui Cătălin Botezatu, că mi-a luat partea, la fel și mass-media. Bebe mi-a zis “Foarte bine, bravo!” –  a explicat Maria Dragomiroiu la o emisiune televizată.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter