Ce a primit Dani Oțil de Ziua Îndrăgostiților de la soția lui. „Tati, te iubim!”

De Unica.ro, pe

Dani Oțil (40 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 de ani) sunt împreună din anul 2018. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, modelul i-a oferit prezentatorului TV un cadou emoționant. Perechea s-a logodit în ianuarie 2020 și s-a căsătorit pe 15 mai 2021. Dani și Gabriela au împreună un fiu, Luca Tiago, născut pe 11 septembrie 2021.

Ce a primit Dani Oțil de Ziua Îndrăgostiților de la soția lui. „Tati, te iubim!”

Nici Dani nu s-a lăsat mai prejos, oferindu-i Gabrielei încă de la prima oră a dimineții un aranjament floral deosebit. „Ies să duc gunoiul și văd asta în fața casei! Cum apar așa florile, în fața casei noastre, peste noapte, oare? Cine știe să-mi zică? Vai, ce frumoase sunt!”, spune Gabriela în filmare. La Insta Story, modelul a mai scris: „Dani, știi ceva despre asta?”.

De la model, prezentatorul TV a primit o brățară personalizată, gravată cu una dintre fotografiile cu el, Gabriela și Luca. Pe spatele brățării, Gabriela a scris mesajul: „Tati, te iubim!”.

Deși nu se ascund în vreun fel, cuplul este destul de discret în ceea ce privește relația lor. Publică adesea fotografii împreună, însă rareori oferă detalii din viața de cuplu. Dani și Gabriela s-au cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online.

Despre nuntă, Dani spunea anul trecut: „Nu a fost o nuntă, a fost un teambuilding. Din 42 câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n.red.: cei din platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot așa, și căsătorit, și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dani Oțil, prima declarație despre al doilea copil. Prezentatorul TV are un fiu, Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu, replică pentru cele care o critică pentru silueta de după sarcină

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Luna trecută, Dani a lipsit câteva zile de la emisiune pentru a avea grijă de soția și de fiul lui, care au răcit. „A fost crunt. Bine că ne simțim mult mai bine, și eu, și bebelușul. Au fost niște nopți și zile crunte. Mie nu-mi vine să cred că suntem tot în 2022, credeam că suntem în alt an. Important este că suntem foarte bine. Tati oricum era bine, dar nici el nu ne mai suportă, săracul, vă dați seama”, a povestit Gabriela Prisăcariu în mediul online.

„Din fericire, e totul bine, dar nu puteam să o las singură pe Gabriela, pe soția mea, în această situație, mai ales că la noi nu se prea doarme acum. Nu avem bonă, dar acum e totul bine, suntem cu doctorii pe telefoane. Avem nevoie de timp și somn”, declara și Dani Oțil luna trecută, pentru Fanatik.

Cu puțin timp înainte ca Luca să răcească, Gabriela dezvăluia că micuțul nu prea ia în greutate. „Pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, recent am început să-i dăm și formulă în completare. Am schimbat 3 formule. Acum avem o formulă anti-reflux. De două zile mănâncă băiatul meu, Doamne, nu l-am văzut de când s-a născut să mănânce așa. Și asta cred că l-a calmat”, a povestit modelul.

„Probabil îi era foame, pentru că nu mânca și când o făcea, vomita. E mai liniștit, cred că de-asta era agitat și plângea, pentru că avea burtica goală, mititelul. Tot ce am făcut a fost la sfatul medicului. Schimbarea formulei se face treptat, nu este așa de ușor. Îi dau o masă formulă, o masă sân, vă spun pentru că am fost întrebată. Nu am făcut absolut nimic de capul meu”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter