Gheboasă, inel de Valentine’s Day: „Și nu te pui în genunchi?” Imagini inedite în platoul emisiunii „La Măruță” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 februarie 2023, 12:04

Gheboasă și iubita lui, Maria Luiza, și-au făcut cele mai frumoase cadouri de Ziua Îndrăgostiților: un inel și un animal de companie.

Artistul în vârstă de 21 de ani a părăsit competiția Survivor România de dorul iubitei sale, fără de care spune că nu poate trăi.

Gheboasă și Maria Luiza, poveste de dragoste ca-n filme

Gheboasă, pe numele său adevărat Gabrial Gavriș, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Maria Luiza, o tânără în vârstă de 19 ani. Cei doi s-au cunoscut în orașul lor natal, Târgoviște, pe când ea avea 12 ani, iar el 15. S-au îndrăgostit pe loc, iar de atunci au făcut tot posibilul pentru a fi împreună.

Acum s-au mutat împreună și sunt foarte fericiți, însă pentru a ajunge aici au avut de trecut peste câteva obstacole.

.Cei doi au povestit în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV că familiile lor au fost împotriva acestei relații, la început.

„Aflau că mă întâlnesc cu el și mă pedepseau, nu mai aveam voie să ies din casă”, a afirmat Maria Luiza, care spune că părinții ei nu voiau ca fiica lor să se vadă cu Gheboasă, mai ales că erau din cartiere diferite.

„Dar așteptam ca ei să se culce, iar eu ieșeam afară să mă văd cu el”, a continuat tânăra pentru care nimeni și nimic nu a putut sta în calea iubirii.

„Acum că ne-am făcut mari, (părinții ei) și-au dat seama că e o alegere foarte bună pentur Luiza să stea alături de mine. În plus, nu sunt un infractor sau vreun om de pe stradă. Eu muncesc, încerc să-mi câștig existența și să fac o carieră”, a povestit și Gheboasă.

Citește și: Iubita lui Gheboasă de la „Survivor România” 2023, primele declarații după ce concurentul și-a cerut, în lacrimi, eliminarea

Citește și: Gheboasă explică plecarea de la Survivor România 2023: „Băgați-mă înapoi în emisiune!”

Citește și: Sebastian Dobrincu, primul interviu după ce a părăsit Survivor 2023: “De ce ți-e frică, nu scapi”. Ce spune despre Vica Blochina / Exclusiv

Citește și: Maria Constantin, schimbare radicală de look: „Cât am stat la Survivor, părul meu s-a distrus”

Artistul a primit un inel de Valentine’s Day

Gheboasă și Maria Luiza și-au făcut cele mai frumoase cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Artistul i-a dăruit iubitei sale un cățel, în timp ce tânăra i-a oferit un inel de aur.

Aflați în direct, Maria Luiza a vrut să profite de ocazie pentru a-i dărui și ea ceva iubitului ei.

„Închide ochii și deschide mâna”, i-a spus Maria Luiza lui Gheboasă, în timp ce îi așeza în palmă un inel de aur înfășurat într-o panglică roșie.

„Te cere de bărbat”, a reacționat Cătălin Măruță când a văzut inelul.

„Știu că lui îi place foarfte mult aurul și chiar îmi zicea că vrea să își mai ia un inel și știam că o să-i placă sigur”, a explicat tânăra.

„Și nu te pui în genunchi?”, a glumit cântărețul.

Gheboasă s-a arătat foarte încântat de cadoul primit și și-a sărutat iubita.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gheboasă și iubita lui

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter