Ce a publicat fostul soț al Andei Adam în mediul online, după ce artista s-a logodit

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 noiembrie 2021, 17:35

Sorin Andrei Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, a publicat recent la Insta Story o fotografie alături de o tânără blondă. Ulterior, fostul model a vorbit despre relația pe care o are cu femeia din imagine. Sorin și Anda s-au căsătorit în anul 2015.

Ce a postat fostul soț al Andei Adam în mediul online, după ce artista s-a logodit

Speculațiile privind separarea lor au apărut în 2019 și s-au confirmat în vara anului acesta, când Anda s-a afișat la brațul unui alt bărbat, Yosif Eudor Mohaci. Solista și Yosif s-au logodit de curând, în Cappadocia, Turcia. „Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză!”, a declarat Anda Adam, potrivit Kanal D.

„Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie”, a mai spus artista. „A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta”, a completat.

„A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a încheiat solista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Victor Slav, despre revederea cu Anda Adam la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Anda Adam, primele imagini cu inelul de logodnă

Ce facultate a urmat Anda Adam. N-are nicio legătură cu muzica

Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat

Deși a lăsat impresia că și el, la rândul său, și-a refăcut viața după divorț, Sorin a negat că ar avea o relație serioasă cu tânăra blondă din imaginea de pe Instagram.

„Între mine și domnișoară nu este nimic serios. Am mai apărut și alături de altele. Între mine și ea este doar o prosteală. Ca să fie ceva serios, în primul rând trebuie să găsești pe cineva serios și e dificil în ziua de azi. Momentan, cel mai mult îmi place să petrec timp cu fiica mea”, a spus Sorin Nicolescu pentru Antena Stars. Anda și Sorin au o fiică, Evelin, care va împlini 6 ani în noiembrie 2021.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu, unul, nu o să îmi spăl rufele în public. Nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a mai declarat Sorin, după ce a aflat despre relația artistei.

„Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă. Pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și mi-a demonstrat că m-a iubit. Și, mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a mai spus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter