Anda Adam intră cu logodnicul în domeniul afacerilor

De Unica.ro, pe

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au logodit în octombrie 2021, în Cappadocia, Turcia. „Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză!”, a declarat Anda Adam pentru Kanal D. Din fostul mariaj cu Sorin Andrei Nicolescu, Anda are o fiică, Evelin, în vârstă de 6 ani.

Anda Adam intră cu logodnicul în domeniul afacerilor

În decembrie 2021, Anda și Yosif urmau să organizeze o petrecere de logodnă. „A fost anulată cu două zile înainte, din cauza restricțiilor. Aveam vreo 70 de invitați, foarte mulți care veneau din Franța. Ne încadram ca și petrecere până în ora 21:00, dar numărul de persoane și faptul că ascultam muzică nu era permis”, a povestit Anda Adam la vremea aceea.

În prezent, Anda și Yosif pun bazele unei afaceri împreună. „Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier. Urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari”, a dezvăluit Anda Adam în mediul online.

Tot în decembrie 2021, Anda Adam s-a retras din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”. „M-am simțit foarte bine alături de voi și de tine, Ilinca, și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din această competiție din cauza unor probleme personale care necesită deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei. O să mă uit cu mare drag și cu plăcere la voi în fiecare seară”, a declarat cântăreața.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat

Anda Adam, primele imagini cu inelul de logodnă. Solista a fost cerută în căsătorie în Cappadocia

Cum se înțeleg Bianca Drăgușanu și Victor Slav la 7 ani de la divorț

„A fost o plăcere pentru mine să împart acest platou cu voi toți. Sper ca, într-un final, cei pe care îi iubesc să fie sănătoși și totul să se termine cu bine. Am ales să mă retrag din această competiție pentru că familia mea și sănătatea sunt mai importante decât orice. Sper că cei de acasă mă vor înțelege și vor fi alături de mine, așa cum au fost timp de 22 de ani”, a continuat.

„Este vorba despre mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alături de ea, în cazul în care va face o operație. Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit. Nu există niciun alt membru al familiei mele acolo”, a completat.

„Părinții mei sunt despărțiți, tatăl meu trăiește în Australia. Nu are decât două prietene și o vecină și, dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am. Nu am știut că există și lucruri în viață care pot să îți sucească tot sensul sau cursul lucrurilor”, a mai spus artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter