Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după al doilea termen în divorțul cu Anamaria Prodan

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 aprilie 2022, 17:54

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au întâlnit pe 4 aprilie la tribunal, pentru al doilea termen al divorțului. Impresara și antrenorul s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de mariaj.

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după al doilea termen în divorțul cu Anamaria Prodan

„Nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an! Ăsta este cel mai urât lucru de pe Pământ! Și, doi la mână, așa cum este el și după ce a făcut din viață lui și din viață tuturor, refuză să meargă la notar! Nu vrea să mergem frumos să închidem, să nu știe vântul și pământul!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Spynews.

Anamaria a venit însoțită de fiul ei și al antrenorului, Laurențiu Junior (13 ani), cunoscut drept Reghe Jr., Bebe sau Bebeto, și de fiica cea mică din primul mariaj, Sarah Dumitrescu (21 de ani). Tot din primul mariaj, Anamaria mai are o fiică, Rebecca (22 de ani).

La rândul său, Laurențiu a venit însoțit de fiul său din primul mariaj, Luca Reghecampf (21 de ani).

Ulterior întâlnirii de la tribunal, Laurențiu Reghecampf a depus plângere împotriva Anamariei Prodan.

„Am fost anunțată că Reghe a depus azi o nouă plângere la Secția 2 de Poliție. Mare îți e grădina, Doamne! Ne e milă de el”, a scris Anamaria Prodan în mediul online.

Până la acest moment, impresara și antrenorul nu au dezvăluit motivul plângerii. Acesta nu este primul proces intentat de Laurențiu împotriva fostei sale partenere de viață. „O să își dea seama în ani, dar o să fie foarte târziu pentru el. A pierdut tot. Eu cred că, atunci când îți pierzi demnitatea, ca bărbat în primul rând, e cumplit. Nici nu știu, am vreo 7 procese, îmi tot deschide. Când n-ai ce să faci, devii procesoman”, explica Anamaria Prodan în martie 2022, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

În primăvara aceasta, Laurențiu va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina (30 de ani), va da naștere unui băiețel.

„E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea. Nu are voie să renunțe, dacă citești mail-urile de amenințare pe care i le dă ea, el nu are voie nici să facă dreapta către Snagov de pe DN, darămite să renunțe. E prins ca un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri încât nu mai are direcții nici să iasă prin găurile mari dacă găsește. Se va trezi târziu cu încă un copil pe cap”, a mai spus.

„Eu construisem ceva unic pentru el, m-am chinuit să îl duc pe cele mai înalte trepte ale gloriei și l-am dus. Eu o să îl iubesc toată viața, dar pe Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan și tatăl copiilor mei, cel demn. Ce văd acum nu am cum să iubesc, dimpotrivă, este dispreț total. Eu nu pot să urăsc, îmi e milă de el. Aș încerca să îl ajut cumva, nu văd cum deocamdată și nici nu am timp”, a adăugat impresara.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter