Ce a făcut Ioana Ginghină cu verigheta, după ce a divorțat de Alexandru Papadopol

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 06 noiembrie 2019, 17:15
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 12 ani de căsătorie, însă cei doi au rămas în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună, Ruxandra, în vârstă de 11 ani.

Dacă Alexandru Papadopol și-a refăcut rapid, Ioana Ginghină nu se grăbește, ci trăiește libertatea la maxim. Actrița este mult mai preocupată de felul în care arată și își dedică mai mult timp ei înșiși. Actrița a declarat că păstrează verigheta care a legat-o de fostul său soț, Alexandru Papadopol: „Nu o mai port, normal, dar o țin ca amintire. Doar nu o s-o topesc acum. Cred că mai am și verigheta de la prima căsătorie, o să fac colecție de verighete!”, – a spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a făcut numeroase declarații în presă despre divorț, în timp ce Alexandru Papadopol a preferat tăcerea. Astfel, Ioana a explicat pas cu pas cum s-a destrămat căsnicia sa și a susținut că a făcut tot ce-i stătea în putință pentru a o salva: Ioana Ginghină a mărturisit că a încercat să-l recucerească pe Alexandru Papadopol și că a făcut tot ce a ținut de ea pentru a-și salva căsnici, dar totul a fost în zadar: “Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală. Când Alexandru a venit la mine şi a zis gata, am început să mă joc de-a nevasta ideală prin casă. Nu mai mergea. Am obosit şi am zis si eu gata. Hai să punem punct. Asta cu punctul a fost la mine”, – a povestit de curând Ioana Ginghină la emisiunea „Vorbeşte lumea” .

Vezi cât de bine arată Ioana Ginghină după divorț în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter