Catrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul american. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 16:09
Catrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul său american, Steve Schroeter. Fosta "bebelușă" de la "Cronica Cârcotașilor" a fost cerută în căsătorie la începutul anului, iar acum au devenit în mod oficial soț și soție.

Catrinel Sandu și iubitul său, Steve, sunt împreună din 2017 și locuiesc în America. În acest weekend cei doi s-au căsătorit civil, iar anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe conturile de socializare: „It is official ( Mr. & Mrs.) (Este oficial (Domnul și Doamna)”, a scris Catrinel Sandu în mediul online.

Catrinel Sandu, în vârstă de 41 de ani, a divorțat de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe, pe Sara și Lara. Micuțele trăiesc în acest moment cu mama lor în Sarasota, Florida, alături de Steve, în vârstă de 45 de ani, de profesie medic stomatolog. La rândul său, soțul lui Catrinel Sandu are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară.

Catrinel Sandu a avut-o alături și pe mama sa, sosită din România pentru marele eveniment. Din păcate, la începutul lunii iulie, Catrinel Sandu și-a pierdut tatăl în urma unui accident vascular cerebral.

Vezi imagini cu Catrinel Sandu și soțul său, Steve, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Facebook, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter