Câți bani câștigă Mihai Bendeac pentru emisiunea „IUmor”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 25 martie 2019, 15:42
Mihai Bendeac face parte de ani buni din juriul emisiunii "IUmor", alături de Delia și Cheloo, însă abia acum s-a aflat ce sumă fabuloasă câștigă actorul pentru prestația sa.

Mihai Bendeac, în vârstă de 36 de ani, este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizz-ul autohton și pe bună dreptate să fie așa. Este un actor îndrăgit, carismatic, cu vorbele la el și… cu un onorariu deloc de neglijat. Conform cancan, Mihai Bendeac câștiga în anul 2017 cel puțin 7 mii de euro pe lună. Informația s-a aflat din declarația de avere a tatălui său făcută în calitate de inspector la Agenția Domeniilor Statului. Se pare că cea mai mare parte a banilor câștigați, actorul i-a transferat sub formă de cadou lui Dănuț Bendeac, tatăl său.

Câți bani câștigă Mihai Bendeac pentru emisiunea "IUmor"

Tatăl lui Mihai Bendeac a dezvăluit în declarația de avere depusă pentru anul 2016 că a primit un cadou de 365.060 lei (peste 81.000 euro) de la fiul său, sumă care provenea din contractele acestuia de drepturi de autor. De asemenea, Dănuț Bendeac mai apare ca proprietar a trei autoturisme de lux, pe care însă le conduce Mihai Bendeac. Pe de altă parte, Mihai Bendeac a trecut și pe numele mamei sale, Emilia Bendeac, două imobile de lux: un apartament și o vilă din sectorul 3.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter