Câți bani câștigă Andreea Mantea de la Kanal D

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 ianuarie 2020, 16:56
Andreea Mantea se află la cârma celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Reality show-ul are audiențe foarte mari, iar salariul pe care-l încasează îndrăgita prezentatoare de televiziune este pe măsură.

Andreea Mantea a fost nevoită să plece în Turcia pentru filmările emisiunii ”Puterea Dragostei” și mutarea temporară s-a produs alături de băiețelul său, David. Micuțul merge la o grădiniță din Turcia cu predare în limba engleză și a reușit să se acomodeze ușor în noul mediu. Chiar dacă este departe de casă și de locurile natale și a făcut câteva sacrificii importante, Andreea Mantea nu are niciun motiv să se plângă pentru că suma pe care o încasează de la Kanal D este uimitoare, chiar mai mare decât a altor colegi de la televiziunile concurente.

Andreea Mantea, în vârstă de 33 de ani, încasează lunar aproximativ 20.000 de euro, ceea ce înseamnă 95.400 RON la cursul de schimb de astăzi, relatează cancan.ro.

Andreea Mantea și-a început cariera ca reporter, însă calitățile sale fizice au propulsat-o imediat în topuri. Bruneta a pozat goală în 2006 pentru revista Playboy, iar frumusețea brunetei l-a cucerit pe Hugh Hefner, care în anul 2008 a invitat-o pe româncă să pozeze alături de alte 11 dintre cele mai frumoase femei din lume pentru calendarul Playboy chiar în vila sa.

Andreea Mantea a trăit o scurtă, dar intensă, poveste de dragoste alături de luptătorul Cristian Mitrea pe care l-a cunoscut în timpul participării sale la emisiunea Burlăcița de la Antena 1. Cei doi au împreună un băiețel, pe David, în vârstă de 5 ani.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter