Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, eliminați de la America Express: „O să mă certe Bontea”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 22 martie 2023, 23:51

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează ultima echipă care a fost eliminată de la America Express. Astfel, în marea finală vor concura Cătălin Bordea cu Nelu Cortea și Andreea Bălan cu Andreea Antonescu.

După ce timp de 39 de zile au făcut tot posibilul să câștige cât mai multe probe, chef Cătălin Scărlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru, au ajuns în punctul în care sunt nevoiți să spună „stop joc”.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, eliminați de la America Express

Competiția s-a dovedit a fi una foarte dură pentru toate echipele care au plecat în marea aventură de pe Drumul Aurului. Dar Cătălin Scărlătescu și Doina au demonstrat că sunt o echipă puternică, câștigând chiar prima amuletă pusă în joc, la începutul emisiunii.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu la America Express. Dezvăluirile făcute de celebrul chef / Video

Citește și: Cine câștigă America Express? Ce spune Mona Segall, producătoarea emisiunii. Detalii despre următorul sezon / Video

Au terminat întotdeauna misiunile printre primele echipe, rar ajungând pe ultimul loc. Cu perseverență și multă muncă, cei doi au reușit să ajungă printre ultimele trei echipe rămase în competiția ce se desfășoară în America de Sud.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au primit un cufăr în care se ascundea un vultur, în timp ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au primit două astfel de cufere. Două cufere ascundeau un vultur verde, în timp ce în a treia se afla vulturul roșu, care trimitea acasă o echipă. Iar acel vultur a fost ascuns în unul din cuferele deținute de chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

„Experiența asta nu poate să fie decât frumoasă”, a spus Cătălin Scărlătescu după ce a văzut culoarea vulturului.

„O să mă certe Bontea, ”Că eu, cu un an mai bătrân am câștigat. Tu ce ai făcut acolo?””, a mai spus bucătarul.

„Noi ne imaginam că dacă ajungem în finală vom fi că Scărlătescu și Doina”, au spus Bordea și Cortea.

„Cursa se termină acum… pentru totdeauna”, a zis și Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu a precizat că nu regretă nimic: „40 de zile de filmare spectaculoase, misiuni peste misiuni, locații peste locații, cazări peste cazări, una mai ciudată sau mai interesantă”.

Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în marea finală

După eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și a Doinei Teodoru două echipe au mai rămas să lupte pentru marele premiu: cele formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

Aceste perechi vor porni din nou prin Columbia și vor încerca să termine cât mai repede misiunile pentru a ajunge primii la Irina Fodor, în speranța că vor fi desemnați marii câștigători ai ediției.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți la America Express: „Am început să ne panicăm” / Video

Citește și: În ce relații au rămas Melinda și Joaquin Bonilla după America Express: „A fost un click” / Video

Înainte de finalul ediției de miercuri seară, cele trei echipe din semifinală au primit câte un cadou de la Irina Fodor: un album cu cele mai semnificative imagini de pe parcursul lor din America Express. În acel moment, toți concurenții au realizat cât de departe au ajuns în această competiție și prin câte situații au trecut în cele 39 de zile petrecute departe de casă și familie.

„Noi nu ne-am văzut din afară, nu știm cum arătăm și să vezi toate momentele alea. Este o amintire pe care o pui la loc de cinste în casă”, au spus Bordea și Cortea.

„Îmi dau lacrimile acum!”, a spus și Scărlătescu, emoționat, în momentul în care a văzut fotografiile.

„Ne-am văzut noi, ne-ați văzut și voi. Un album deschis”, a mai spus chef-ul.

Marea finală a emisiunii America Express va fi difuzată pe Antena 1 duminică, 26 martie, începând cu orele 20:00.

Echipa câștigătoare va primi suma de 30.000 de euro și se va putea lăuda că a reușit să facă față cu brio condițiilor neprielnice din Mexic, Guatemala și Columbia, supraviețuind cu ajutorul bunăvionței localnicilor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru în America Express

Sursă foto: PR, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter