Cătălin Scărlătescu și Cătălin Bordea, momente de panică la America Express: „Ne-au răpit ăștia” / VIDEO

De Oana Savin, pe

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, precum și Cătălin Bordea și Nelu Cortea au trecut prin momente de panică în timpul aventurii America Express. Cele două echipe au întâlnit persoane care le-au dat emoții.

Autostopul le-a creat câteva probleme concurenților aflați pe Drumul Aurului în America Express. Însă două echipe au trecut prin momente de-a dreptul tensionate, acestea ajungând să se teamă pentru viața lor.

Cătălin Scărlătescu, autostop cu emoții la America Express: „Ne-au răpit ăștia”

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru, au încercat să ajungă printre primele echipe la Irina Fodor, pentru a intra în lupta pentru Joker. Doar că, nu se așteptau ca mașina care i-a luat la autostop să îi ducă pe un câmp.

Șoferul camionetei care i-a luat pe Scărlătescu și Doina a urmat o rută suspectă, printr-o zonă pustie.

„La un moment dat, iese de pe strada principală și face stânga. Ne bagă printre două case și-o ia pe câmp. Trecem de primul lan de porumb. Am zis: ”Unde suntem, Doino? Ne-au răpit ăștia!”. Apoi trecem de un alt lan de porumb mai mare… Zic: ”Nu e bine ce facem. Unde ne duc ăștia? Ne duc în câmp să ne fure ce-or găsi””, a relatat Cătălin Scărlătescu despre momentul său de panică.

”Ne-am gândit: ”Cursa se termină acum. Pentru totdeauna””, a povestit și partenera lui, Doina Teodoru.

De altfel, concurenții au primit la începutul competiției un instructaj special din partea echipei de securitate, care i-a avertizat despre numărul mare de răpiri din Mexic.

Citește și: Jean Gavril și Andreea Bălan, replici dure la America Express: „Este bătăioasă, super competitivă, dar este și rea”

Citește și: Bie Adam, întâlnire emoționantă la America Express 2023: „Pentru mine a fost un miracol”

Citește și: Cine este Larisa Iordache de la America Express 2023. Ce intervenții estetice are și câți bani primește ca rentă viageră

Citește și: Gestul neașteptat făcut de Andreea Bălan la America Express 2023: „Când ești în stare de ebrietate nu mai știi nimic”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, speriați de un mexican: „Am început să mă panichez”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au fost singurii care au avut parte de o cursă cu emoții la America Express. și Colegii lor, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au trecut prin momente tensionate.

Cei doi s-au bucurat în momentul în care a oprit o mașină să îi ducă spre următoarea destinație, însă fericirea lor nu a durat mult pentru că șoferul a început să îi ia la întrebări și chiar să le spună că merge cu ei în România.

Mexicanul le-a zis lui Bordea și Cortea că le face această favoare, de a-i duce cu mașina, dar, în schimb, ei trebuie să îl ia cu ei în România.

„Aș vrea să vin, Merg cu voi când plecați. Pot să fac ce vreau. Vreau să îmi schimb viața”, a zis mexicanul, moment în care Bordea s-a speriat și a vrut să coboare din mașină.

„Eu am început să mă panichez. Hai să coborâm. Mi-e rău”, a zis comediantul, care a fost convins de colegul său să nu renunțe încă la mașină.

În cele din urmă, Cătălin Bordea și Nelu Cortea și-au dat seama că, de fapt, șoferul lor doar îi testa pentru a vedea dacă mint, întrucât în Mexic rata criminalității este foarte mare.

https://youtu.be/aFi2E6L254U

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express.

Sursă foto: PR, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter