Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre iubita lui

De Unica.ro, pe

Chef Cătălin Scărlătescu (48 de ani) este rezervat când vine vorba despre viața sa privată. Recent însă, bucătarul a vorbit despre relația sa.

Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre iubita lui

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal.

Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars, citează Spynews.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat.

Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis: «Tu când erai înăuntru, erai de mult plecat». Și-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îmi place fug.

Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a mai spus Cătălin Scărlătescu, tot la Antena Stars, a mai citat Spynews.

La ce intervenție estetică a apelat Cătălin Scărlătescu recent?

Cătălin Scărlătescu a apelat recent la o intervenție estetică. Este vorba despre o blefaroplastie sau, în termeni uzuali, îndepărtarea excesului de piele din jurul ochilor.

Estetic, pe chef îl deranja aspectul căzut al pielii din jurul ochilor lui, iar, în urma controlului, specialistul i-a recomandat o blefaroplastie.

Cătălin Scărlătescu a fost supus intervenției înaintea finalei sezonului 8 Chefi la cuțite. Potrivit Click!, intervenția durează în jur de o oră. Se realizează anestezia locală, apoi, cu ajutorul bisturiului, pielea în exces este îndepărtată.

Într-o săptămână, pielea este vindecată. O astfel de intervenție costă aproximativ 1.000 de euro, mai informează Click!.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Wilmer Valderrama și logodnica lui Amanda Pacheco vor deveni părinți

Unde își dorește Carmen Grebenișan să se căsătorească și ce spune despre copii

Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea. Este cu 11 ani mai tânăr decât ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter