Cătălin Scărlătescu, momente de panică la America Express 2023: „Mi-o luase inima razna”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 14:17

Cătălin Scărlătescu a trecut prin momente grele la America Express 2023. Prima cursă din Guatemala i-a pus pe concurenți în fața unei probe dificile, care le-a forțat limitele.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, formează una dintre echipele de la America Express 2023 care au reușit să ajungă Guatemala. Pentru că au ajuns în cea de-a cincea etapă, provocările au început să fie tot mai grele.

Chef Cătălin Scărlătescu, pălmuit de o localnică

În noua etapă, concurenții au ajuns la Tikal, monument al patrimoniului mondial UNESCO.

„Aceste splendide ruine sunt dovada că aici, cândva, a existat una dintre cele mai puternice și strălucite civilizații din lumea întreagă: Maya. Voi vă amintiți de vulturul nostru, el zboară și pe aici. Cu cât avansăm cu atât ne vom înălța pretențiile. Acum de ce să nu fiu sinceră?! Provocările vor fi tot mai grele”, le-a transmis Irina Fodor echipelor rămase în concurs.

La prima misiune acestea au dat un „test” cu întrebări din informațiile despre Guatemala, oferite de prezentatoarea TV. Pentru fiecare răspuns, aceștia au primit o pedeapsă, mai exact au fost pălmuiți de o localnică. Nici ched Cătălin Scărlătescu nu a scăpat neatins după ce a greșit răspunsul.

„Pe mine avea boală de când a ajuns“, a spus acesta amuzat.

Cătălin Scărlătescu, momente de panică la America Express 2023

În cea de-a doua misiune pe care au avut-o de îndeplinit pentru a continua cursa, echipele au fost nevoite să urce o mulțime de scări pentru a ajunge în vârful unor piramide. Pentru Cătălin Scărlătescu s-a dovedit a fi cea mai grea probă de până acum la America Express 2023.

Îndrăgitul chef și-a forțat limitele și a resimțit puternic efectele efortului fizic intens pe care l-a depus. Acesta a mărturisit că a avut nevoie de mult timp pentru a-și reveni.

Citește și: Andreea Bălan a dezvăluit că s-a îmbătat la America Express: „Eu am simțit poțiunea magică” / VIDEO

„Gata, a început să se încețoșeze treaba! Mi-o luase inima razna rău, cred că am avut peste 140 puls. M-a luat amețeala, am închis ochii că începuse să se învârtă piramida aia cu mine. Am zis să nu mă rostogolesc pe aici, că nu mă mai oprește nimeni până jos.

Eram pilaf! Am încercat să respir, să mă liniștesc. Nimic. Mor! Să nu mi se întâmple ceva, să mă care ăștia cu targa de aici. Mi-a trebuit foarte mult timp să-mi revin“, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Ovidiu Buta a acuzat o stare de rău. Puya și Melina i-au sărit în ajutor

Ovidiu Buta a fost un alt concurent pe care urcatul scărilor de pe piramidă l-a obosit peste măsură. Când a ajuns la misiune, stilistul a acuzat o stare de rău.

„Mamă deci nu, nu mi-e bine”, a spus el în timp ce s-a așezat pe jos.

După ce s-a liniștit, acesta a explicat ce s-a întâmplat: „Când am ajuns în vârful piramidei, ceva foarte ciudat s-a întâmplat cu mine. Cred că eram într-o hiperventilație pe care eu nu o realizam. Mă simțeam obosit, dar corpul meu încerca să scoată apă și am zis că trebuie mă opresc neapărat și m-am aruncat într-un colț”, a explica Ovidiu Buta.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, trimiși la altar de un preot, la America Express: „Mie nu mi-a venit să cred” / Video

Puya și Melinda, care se aflau lângă el, i-au acordat primul ajutor.

„M-a îngrijorat când l-am văzut pe Ovidiu așa, că s-a pus pe jos și l-am pus așa pe spatele la o piatră, ca să simt sigur că stă în siguranță, pentru că amețise foarte tare. Eu am stat puțin cu Ovidiu”, a mărturisit Melinda.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter