Cătălin Măruţă, despre căsnicia cu Andra: „Ne certăm, dar ne împăcăm foarte repede!”

De Libertatea.ro, pe

A venit toamna, iar vacanţa s-a terminat şi pentru Cătălin Măruţă (35 de ani), care, de astăzi, de la ora 17.30, revine la PRO TV cu emisiunea “La Măruţă”. Înainte de marele start, Cătălin ne-a acordat un scurt interviu, în care a vorbit despre nemărginita sa dragoste pentru Andra (26 de ani), dar şi despre meseria de prezentator TV, pe care o ştie atât de bine, încât cu greu mai poate fi luat prin surprindere.
Cătălin şi Andra se iubesc ca-n prima zi, astfel că pe oricare dintre ei îl întrebi despre celălalt, nu auzi decât lucruri frumoase: „În primul rând, ne leagă o comunicare foarte bună, vorbim mult, nu avem secrete unul faţă de celălalt, ştim şi să râdem, şi să vorbim serios, când e cazul. Iar când ne certăm, ne împăcăm în câteva minute, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu suntem ranchiunoşi, nu avem orgolii copilăreşti”, ni s-a confesat Măruţă. Ce-i place cel mai mult la soţia lui? „Andra ştie să fie şi copil, şi femeie, în acelaşi timp. Şi soţie, şi mamă, şi cântăreaţă, şi prietenă. Îmi place naturaleţea ei, îi admir spiritul pozitiv, are umor şi conversaţiile cu ea sunt foarte tonice”.

Nu se teme de Teo Trandafir

Dar Cătălin nu numai acasă se simte foarte bine, ci şi la PRO TV. El recunoaşte, fără falsă modestie, că ştie să depăşească situaţiile neplăcute: „S-a mai întâmplat, dar destul de rar, ca un invitat să nu ajungă la emisiune. Avem însă întotdeauna subiecte de rezervă, filmări care pot fi difuzate oricând sau putem reţine în studio invitatul precedent mai mult decât planificasem iniţial. Ştiu să port un dialog cu o vedetă în aşa fel încât să nu plictisească pe nimeni”.
Citeşte mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter