Cătălin Măruţă s-a botezat în Israel. Vezi pozele!

Cătălin Măruţă a însoţit-o recent în Israel pe cântăreaţa Carmen Şerban, care, după o perioadă grea în viaţa sa, a dorit să se roage în cele mai sfinte locuri.
Prezentatorul de la Pro Tv a fost pas cu pas langa Carmen si recunoaste ca aceasta s-a simtit mult mai bine stiind ca echipa “Happy Hour” ii este alaturi. Maruta a avut ocazia s arevina astfel, dupa noua ani, in Israel unde s-a si botezat in Iordan, asa cum fac milioanele de credinciosi ce ajung acolo. “E un loc absolut senzational si n-ai cum sa realizezi asta pana nu calci pe-acolo.Toata lumea care a fost povesteste diverse lucruri emotionante din Israel, dar pana nu vezi cu ochii tai, nu poti realiza exact. Sunt locuri cu incarcare emotionala si spirituala foarte puternica. Ne-am botezat si noi, daca tot am ajuns la Apa Iordanului, iar ceea ce am simtit atunci tine de intimitatea sufletuluimeu, dar oricum, a fost ceva purificator, parca am renascut cumva”, recunoaste Maruta.
catalin maruta
Itinerariul celor doi a fost unul bogat si a inclus mai multe obiective, inclusiv Mormantul Sfant, Drumul Crucii, Iordanul, Marea Moarta si multe altele, astfel ca telespectatorii Pro Tv vor vedea saptamana aceasta la “Happy Hour” momente emotionante si extrem de interesante. Si daca tot a mers in Israel, Maruta si-a facut timp si pentru lucruri mai “lumesti”, astfel ca impreuna cu Carmen Serban au luat la pas bazarurile si magazinele, de unde s-a intors si cu cadouri pentru Andra si micutul David.
catalin maruta
“Lui David i-am adus jucarii, normal, a sarit imediat cum am intrat in casa, intotdeauna il incanta ceva nou, ca pe orice copil. Si deja s-a invatat cu faptul ca, dupa ce tati si mami lipsesc cateva zile, se intorc incarcati si ii daruiesc ceva. Iar Andrei i-am adus niste bijuterii realizate manual chiar in Israel, o icoana sfintita si alte suveniruri interesante”, mai spune prezentatorul “Happy Hour”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter