Cătălin Botezatu, tăiat de pe listă la nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav!

De Libertatea.ro, pe

Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi Victor Slav (32 de ani) se pregătesc de nuntă, însă de una discretă, fără sute de invitaţi, aşa cum se poartă acum.
Victor Slav ne-a dezvăluit ieri că vor avea o petrecere restrânsă, doar cu cei apropiaţi. Persoane din anturajul viitorilor miri ne-au şoptit că pe lista invitaţilor nu figurează nici Cătălin Botezatu şi nici Anda Adam, adică foştii lor iubiţi.
Cinci luni i-au fost suficiente lui Victor Slav pentru a se convinge că Bianca Drăguşanu este femeia perfectă pentru el, aşa că a făcut pasul cel mare şi, înarmat cu un inel superb, i-a cerut mâna focoasei roşcate: „Inelul înseamnă iubire. Da, declar aici, în faţa întregii naţiuni, că am cerut-o de soţie. I-am pus mâna la ochi, i-am spus că vreau să-i fac o surpriză. A deschis ochii şi i-am dat inelul. Nu a înţeles ce se întâmplă. Am făcut o declaraţie ca la carte. Mi-a zis «Da»”, a spus Victor Slav.

Vor veni doar rudele şi prietenii

Acestuia nu prea îi place tămbălăul, aşa că atunci când a făcut lista invitaţilor a tăiat nume grele. „Ne dorim o nuntă la care să participe familiile noastre şi prietenii apropiaţi. Eu încă nu am decis câte costume o să port sau dacă îmi voi alege vestimentaţia de la un designer autohton sau de la unul internaţional”, a declarat Victor Slav pentru Libertatea.

Vezi mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter