Cătălin Botezatu se pregătește pentru prezentarea de modă de la Paris. Designerul muncește din greu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 21 septembrie 2018, 13:27
Cătălin Botezatu se pregătește pentru prezentarea de modă de la Paris. Îndrăgitul designer muncește din greu la colecția sa care va fi, fără îndoială, surprinzătoare, ca de fiecare dată.

Într-una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Paris, Palat Behague, în care se afla Ambasada Romaniei, va avea loc o seară de modă românească la care sunt invitați să participe diplomați străini, mass media internatională și buy-eri din toată lumea. Evenimentul este organizat de Federatia Romana de Design si Accesorii în cadrul Săptămânii Modei la Paris și MV Branding.

Cătălin Botezatu, Carmen Ormenisan, Alexandru Raicu, Flori de Ie și Laura Dincă își vor prezenta colecțiile intr-un cadru de vis. „Facem asta de câteva sezoane în cadrul Săptămânii Modei la Paris, este felul nostru de a face o carte de vizită României prezentând creațiile noastre diplomatilor straini, celor care fac achizitii pentru magazine din toată lumea, presei internaționale. Este perioadă din an când toți aceștia se află la Paris și sunt ușor de accesat, ne bucurăm să avem un numar din ce în ce mai mare de participanți la evenimentul de la Ambasada Romaniei care a devenit deja unul de referință. Locația, spectaculoasă ea însăși ca și constructie, este decorată în fiecare an de echipa noastră cu mare atenție pentru detaliu, fructe, flori, sfeșnice de argint, vesela prețioasă. Este un eveniment muncit mult, în care fiecare în parte punem pasiune, pentru ca este despre Romania, despre talent, iubire de frumos”, – a declarat Cătălin Botezatu.

Colectie - Catalin Botezatu

Designerul nu a vrut să dezvăluie amănunte despre colectia sa. „Vreau să fie o surpriză frumoasa, se muncește zi – noapte la ea, o sa am un machiaj spectaculos realizat de Mirela Vescan, coafurile sunt semnate Laurent Tourette, ca de fiecare data. Nu stiu daca am dormit 6 ore legat in ultima saptamana ca sa termin colectia, dar ma bucura enorm rezultatul. Mi-aș dori mai multa deschidere și mediatizare pe performantele noastre, faptul ca designerii romani expun in cel mai frumos showroom de moda din Paris, în timpul Săptămânii Modei la Paris, este fenomenal pentru noi toți ca natie, pentru noi ca țara, faptul că ne dorim să facem export, să facem o carte de vizita bună în strainatate inseamna ore de muncă și perseverență. Am uneori regretul ca nu suntem tratati cu atentia potrivita cand facem lucruri minunate legate de cariera, dar ni se acorda atentie excesiv atunci cand se intampla un „nimic” in viata personala. Cred că o să rămân cu regretul ăsta toată viața”, – a transmis Cătălin Botezatu.

Show-ul de modă de la Ambasada României la Paris va avea loc pe data de 26 septembrie la ora 18 și va fi precedat de un dineu în curtea Ambasadei unde se vor servii delicatese cu influențe romanești și vinuri autohtone.

Citește și – Iulia Albu, despre Anamaria Prodan: “Toți bărbații se uită la…”

Citește și – Dan Bittman, despre poveștile de dragoste trăite și relația cu Mihaela Rădulescu

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter