Cătălin Botezatu, propunere neașteptată pentru Alin Andronic

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 04 ianuarie 2019, 16:47
Cătălin Botezatu i-a făcut o propunere neașteptată lui Alin Andronic, finalistul sezonului 2 al concursului Exatlon România.

Designerul a rămas impresionat de fizicul lui Alin, care a făcut parte din echipa Războinicilor din cel al doilea sezon al emisiunii Exatlon.

Așadar, Cătălin Botezatu i-a făcut o ofertă de colaborare sportivului care a reușit să impresioneze pe tot parcursul concursului din Republica Dominicană.

L-am remarcat de la început pe Alin. Arată foarte bine, este înalt, are un chip interesant. Oricând își dorește eu îl aștept să defileze la o prezentare de-a mea și dacă se descurcă și se simte în largul lui, va avea un loc în echipa mea”, a declarat creatorul de modă.

Uite, Alin, îți fac o ofertă. Ai vrea să te alături trupei mele la o prezentare? Ești un bărbat cu mult potențial și cred că tărie că locul tău e în showbiz”, i-a propus Cătălin Botezatu lui Alin Andronic, prin intermediul Wowbiz

Modelingul nu este un domeniu necunoscut lui Alin, care a cochetat de câteva ori cu el în Germania, arătând că are un mare potențial.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter