Cătălin Botezatu mai tare ca Steve Jobs

La întâlnirea organizată sâmbătă de Cătălin Botezatu special pentru jurnalistele din presa mondenă, designerul și-a prezentat audiobook-ul “Trei vieți. Pedeapsa” și nu a ratat ocazia de a vorbi despre noile tendințe din moda internațională a acestui sezon.

De la prezentările de pe scenele internaționale, de la Paris, New York și Moscova, Cătălin Botezatu a ajuns în București și s-a grăbit să povestească jurnalistelor invitate sâmbătă în magazinul său din Cocor, despre momentele necunoscute din viața sa. Și a făcut asta în primul rând prin intermediul cărții audio lansate de curând – “Trei vieți. Pedeapsa”.

“Nu este doar o carte citită de o voce frumoasă, ci are și muzică, efecte sonore pe pasajele citite de mine. Succesul pe care primul roman despre viața mea l-a avut ne-a determinat să scoatem cartea pe suport audio, iar recent, am scos-o și în format ebook, așa că poate fi descărcata pe telefoanele smart, tabletele de toate tipurile, laptop, computer.” – a explicat Cătălin Botezatu.

Designerul a precizat totodată că biografia sa a fost solicitată și peste hotare, având surpriza ca varianta digitală oferită pe online să bată la descărcări biografia lui Steve Jobs! Și cum un lucru care merge bine trebuie continuat, Cătălin a anunțat că în iarnă va lansa și volumul doi al confesiunilor din viața sa.

Cătălin Botezatu mai tare ca Steve Jobs

Foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter