Cătălin Botezatu le condamnă pe vedetele care-și fac intervenții estetice: „Eu așa sunt, frumos și grizonat!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 octombrie 2022, 14:41

Cătălin Botezatu (54 de ani) își spune adesea punctul de vedere cu privire la aspectul vedetelor din showbiz-ul autohton. De data aceasta, celebrul designer vestimentar l-a luat în vizor pe cântărețul Aurel Moldoveanu (60 de ani).

Botezatu spune că artistul și-a făcut o serie de intervenții estetice la nivelul feței, iar acest lucru este cât se poate de evident. Designerul vestimentar s-a declarat adeptul procedurilor minim-invazive pentru a-și îmbunătăți aspectul pielii.

„Aurel are clar injecții cu botox, la nivelul feței, a scăpat și de laba gâștii, mai exact de ridurile din jurul ochilor, are injecții și în frunte. Nu poate nega! Domnul doctor mi-a recomandat o procedura minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasmă gel introdus la nivelul mezodermului. În câteva zile fața arată mult mai bine și ridurile de expresie se atenuează”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru impact.ro.

Cătălin Botezatu le condamnă pe vedetele care-și fac intervenții estetice: "Eu așa sunt, frumos și grizonat!"

Citeşte şi: Ce legătură este între Cătălin Botezatu și noua iubită a lui Pepe: „E o fată ok. I-o recomand”

Citeşte şi: De ce refuză Reghecampf să vorbească despre zvonurile divorțului de Anamaria Prodan: „Nu mă mai interesează nimic!”

Citeşte şi: Florin Călinescu, primele declarații după anunțul plecării de la Pro TV. Ce spune despre Adrian Sârbu

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a se ține de glume. Ce a făcut suverana Angliei în timpul unui eveniment politic

De asemenea, designerul a taxat și obiceiul lui Aurel Moldoveanu de a se vopsi pentru a-și acoperi firele albe. Botezatu a precizat că el nu a recurs până acum la o astfel de metodă pentru a-și ascunde vârsta și doar în tinerețe și-a schimbat, o singură dată, complet culoarea părului făcându-se blond.

„Eu mi-am lăsat părul așa cum e, la vârsta mea. Mă tot întreabă lumea unde mi-am făcut șuvițe, unde m-am vopsit, dar nu e vorba despre asta. Așa sunt eu frumos și grizonat, pe mine mă tunde Laurent Tourette. M-am vopsit doar pe la 20 de ani, mă făcusem blond, a fost însă o aiureală”, a adăugat designerul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter