Cătălin Botezatu este în doliu. Ce viziune uimitoare are designerul despre moarte

De Unica.ro, pe
Cătălin Botezatu trece prin clipe grele. O persoană dragă a trecut în nefiinţă, iar durerea mare provocată de pierderea acesteia l-a determinat pe celebrul designer să posteze un mesaj emoţionant şi trist pe rețelele de socializare.

Cătălin nu a dorit să facă public numele persoanei decedate şi a preferat să vorbească la modul general despre suferinţa pe care o lasă în urmă pierderea cuiva drag, evidenţiind, totodată, şi viziunea sa despre moarte şi despre lumea de dincolo.

Catalin Botezatu

Postarea a fost însoţită de o fotografie care-l înfăţişează pe designer privind melancolic imensitatea apei: “Când cineva drag moare, nu cred că este de datoria noastră să înţelegem acest fapt, deoarece înţelegerea este, probabil, ultimul sentiment de care ai parte. Mai degrabă o acceptăm de fiecare dată că fiind un act divin, indiferent de circumstanţe şi învăţăm ceva din trecerea lor în lumea cealaltă. Când cineva moare, sufletul său continuă să existe. Este mai bine să ştim că ei ne pot ajuta şi ne pot influenţa în continuare viaţa, decât să încercăm să înţelegem ceva de neînţeles. Rămâi cu bine şi Dumnezeu să te aibă în pază!” – a scris Cătălin Botezatu pe pagina sa personală de Facebook.

Citește și – Catalin Botezatu, în lacrimi. „Mi s-a spus ca s-a prapadit”

Citește și – La ce vârstă și cu cine a avut Cătălin Botezatu prima experiență amoroasă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter