Cătălin Botezatu, despre rochiile purtate de Andreea Marin: „Croitoreasa nu prea i le face bine”

De Unica.ro, pe

În ediția de luni, 25 octombrie, a emisiunii de la Kanal D, “Teo Show”, Cătălin Botezatu a analizat una dintre ținutele Andreei Marin. Vedeta de televiziune a postat o fotografie în mediul online în care apare în balconul unui hotel, îmbrăcată într-o rochie bleu, cu croi larg și cu un imprimeu de paiete gri din zona taliei, spre genunchi. Andreea se afla într-o deplasare, la Chișinău, pentru a participa la un eveniment organizat acolo de cea mai mare comunitate de femei din Moldova.

Celebrul designer a luat la puricat ținuta Andreei, iar reacția lui a fost una destul de “cuminte” la adresa alegerii vestimentare a “Zânei”

„Era ea în geam, romantică. În mod surprinzător e ok. Rochia îi vine bine, îmi place accentul ăla de… este o rochie pe care sunt aplicate paiete. Cred că este o rochie drăguță. O rochie dreaptă, care îi avantajează silueta. Rochia o complimentează, este bine asortată și cu pantofii. Așa da pentru Andreea Marin”, a spus juratul de la „Bravo, ai stil”. Apoi, Cătălin Boteazu a adăugat că Andreea are trebui să fie mai atentă la cine îi face rochiile, spunând că persoana care s-a ocupat de croitorie „nu prea i le face bine”.

Cătălin Botezatu, despre rochiile purtate de Andreea Marin: "Croitoreasa nu prea i le face bine"

„Mă, nu e rău. Ea privește cum a venit toamna, de pe balconul personal. Rochia îi avantajează silueta, pentru că e o rochie largă. Eu nu pot, fac și croitorie acum, am atelier, nu pot să nu văd că rochia nu e ok, rochia e făcută prost rău. Unde se termină materialul bleu și unde încep paietele nu e bine făcută, trage, ori era mai sus, ori era mai jos. Ea trebuie să fie atentă la cine îi face ținuta, la croitoreasă. Nu prea i le face bine. Pe ea o avantajează acum pentru că e largă și e ok. Mă rog, hai să-i dăm ‘Da’”, a încheiat Botezatu.

Citeşte şi: Ce relație este între Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Suntem mai mult decât prieteni!”

Citeşte şi: Exclusiv Care este ritualul zilnic de frumusețe al Dianei Bart

Citeşte şi: Adele a primit în dar o gumă mestecată de Celine Dion. „E cel mai de preț lucru!”

Citeşte şi: De ce se îmbracă Patrizia Paglieri mereu în negru

Cătătlin Botezatu, despre ținuat Primei Doamne, Carmen Iohannis

Soția președintelui Klaus Iohannis nu a rămas nici ea trecută cu vederea de Botezatu. Juratul de la “Bravo, ai stil!” a analizat o ținută pe care Carmen Iohannis a purtat-o la deschiderea anului școlar, în septembrie.

Prima Doamnă a purtat atunci o rochie alba imprimată cu flori albastre, un bolero alb pe deasupra și o geantă roșie, iar Botezatu s-a declarant încântat de alegerea făcută.

„Nu trebuie comentată ținuta ei, ca Prima Doamnă, deoarece toată lumea știe că lucrează în învățământ, ci trebuie apreciat aspectul vestimentar al ei, ca profesoară și ca dirigintă. Carmen Iohannis a ales o ținută cuminte, elegantă, care marchează bustul și talia, într-un mod fericit, cu un cloș executat corect. Imprimeul este frumos, în alb și bleumarin, care denotă, într-adevăr, bucuria primei zile de început de an școlar. Ținuta lui Carmen Iohannis denotă eleganță, rafinament și foarte mult bun-simț.”, a spus, la momentul respectiv, Cătălin Botezatu pentru Impact.ro.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter