Cătălin Botezatu, despre Loredana Groza: „S-a reinventat mereu”

De Unica.ro, pe

Recent, Cătălin Botezatu (55 de ani) a vorbit despre relația dintre el și Loredana Groza (51 de ani). Din anul 1998, cântăreața este căsătorită cu producătorul Andrei Boncea, alături de care are o fiică, Elena Boncea, în vârstă de 23 de ani.

Cătălin Botezatu, despre Loredana Groza: „S-a reinventat mereu”

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii. Am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu e vedere”, a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.

„E o femeie care se reinventează și, așa cum îmi place să cred și să spun chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care s-a reinventat mereu, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă”, a continuat.

„Numai un artist are acest curaj, care, bineînțeles, vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță”, a completat.

„E foarte greu, în cazul altor vedete, să nu ai talent, să nu ai voce, să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii”, a încheiat designerul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cât de mult s-a schimbat Loredana Groza. Fotografii din tinerețe cu artista

Are sau nu Loredana Groza operații estetice? „Nu sunt împotriva lor”

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: „E creația mea și ea știe asta”

La începutul anului 2022, despre Loredana s-a speculat că ar forma un cuplu cu artistul Nick Casciaro (31 de ani), care, sub îndrumarea ei, dar mai ales datorită talentului său, a fost desemnat câștigătorul sezonului 10 „X Factor România”.

„Este o relație foarte frumoasă, o prietenie adevărată. Ne respectăm reciproc foarte mult. E ca și cum Universul ne-a vorbit și a vrut să ne întâlnim. Este atât de generoasă, are o inimă foarte mare. Și este un mare star. Sunt atât de recunoscător că am cunoscut-o, sunt atât de recunoscător pentru această relație, fiindcă este atât de sinceră”, declara Nick Casciaro în februarie 2022, pentru CaTine.ro.

„Este ceva ce merge dincolo de «X Factor» și de competiție. Încă ținem legătura, încă lucrăm împreună și îmi dă sfaturi. Și mă ajută atât de mult, atât Loredana, cât și familia Loredanei. Sunt fericit și recunoscător pentru această prietenie specială cu Loredana!”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter