Cătălin Botezatu, cuceritor la un eveniment monden. Uite cine l-a însoţit!

De Erika Chivu, pe

Cătălin Botezatu nu putea lansarea noii colecţii a colegului său de breaslă, Alexandru Ciucu. Cine crezi că l-a însoţit pe Bote la prezentare?
Cătălin Botezatu a fost o apariţie deosebit de elegantă la prezentarea noii colecţii Alexandru Ciucu. Bote a apărut într-o ţinută foarte elegantă formată din sacou şi pantalonii de stofă, cu cravată şi cămaşă, ambele negre.
El s-a arătat încântat de colecţia Alexandru Ciucu, care a inclus pentru prima dată şi piese pentru femei. „Este o colecţie frumoasă, prezentată într-o locaţie superbă care se potriveşte mănuşă conceptului şi omagiului adus lui Coco Chanel. Mă bucur că Alexandru a îmbrăţişat şi această ramură feminină a fashion-ului. A făcut-o cu foarte multă eleganţă şi rafinament. Mi-au plăcut foarte mult pălăriile, deux-piece-urile şi pantofii Mihai Albu”, a declarat Cătălin Botezatu.
La prezentare, Cătălin Botezatu a apărut împreună cu soprana Angela Gheorghiu, şi ea foarte elegantă într-o ţinută cu sacou şi cămaşă albă cu volane. Se pare că Angela este o bună prietenă a lui Bote şi una din clientele lui cele mai fidele.
catalin botezatu si angela gheorghiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter