Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Situația e departe de a se fi terminat” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 09 martie 2023, 15:06

Alina Sorescu a vorbit despre proiectele sale, dar și despre viața personală, dezvăluind că situația privind divorțul de Alexandru Ciucu este departe de a se fi încheiat.

Artista a fost invitată în emisiunea „Duet cu Alexandra Ungureanu”, unde a povestit cât de mult a ajutat- familia sa în cele mai dificile momente.

Alin Sorescu, despre separarea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu este o persoană discretă, care preferă să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Totuși, pentru că știe că este o persoană publică și nu are cum să se ascundă de ochii lumii, artista a precizat că, atunci când a fost cazul, a vorbit despre anumite subiecte mai delicate din viața ei, cum este divorțul de Alex Ciucu.

„Am spus când a fost cazul să clarific anumite lucruri. Dar nu cred că e cazul să ne spălăm rufele în public. Dar niște lucruri am spus. Atât cât a fost cazul la momentul respectiv. Oricum situația e departe de a se fi terminat, așa că nici nu am ce să spun momentan în plus”, a explicat Alina Sorescu.

În 2022, artista și soțul ei au anunțat separarea. Cea care a depus actele pentru divorț a fost chiar Alina, după 12 ani de mariaj.

Cei doi au împreună două fetițe, Elena Carolina și Ana Raisa. Divorțul nu a fost unul amiabil și asta pentru că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu s-au înțeles în privința custodiei copiilor. De altfel, lupta pentru micuțe se dă în continuare în instanță.

Citește și: Alexandru Ciucu rupe tăcerea despre divorțul de Alina Sorescu și relația cu fiicele lor: „A fost cel mai greu an din viața mea”

Citește și: Alina Sorescu, despre emisiunea sa de la TVR: „E nevoie să fac câteva lămuriri”

Artista beneficiază de ajutorul părinților

Solista a mărturisit că are familia aproape, iar părinții ei sunt cei care o ajută de fiecare dată. Dacă se poate baza pe mama ei pentru a o ajuta cu fetele, tatăl artistei este cel care o ajută pe plan profesional.

„Cu mama vorbesc cel mai mult. Mama și familia mea îmi este, în general, foarte aproape. Mi-a fost aproape în perioadele mai grele. Dar mama mea e cea mai bună prietenă a mea, cel mai mare sprijin când vine vorba de a mă ajuta cu fetele”, a afirmat Alina Sorescu.

De asemenea, cântăreața spune că tatăl ei o ajută cu afacerea.

„Când e nevoie de o mână de fier, acolo e tata. Mă ocup singură de afacere, dar el e de nădejde când nu pot fi eu undeva”, a explicat Alina.

Citește și: Alina Sorescu, la aproape un an de când a intentat divorț de Alexandru Ciucu: „Simt că am renăscut”

Citește și: Alina Sorescu, pas important după divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, la un pas de a forma o trupă cu Andreea Bălan

Alina Sorescu a dezvăluit că, în urmă cu mai mulți ani, a fost pe punctul de a forma o trupă cu Andreea Bălan. Asta se întâmpla la scurt timp după destrămarea trupei Andre.

„Noi eram la aceeași casă de discuri. Când s-a destrămat trupa lor (n.r. Andre). Și a fost propunerea lui Dan Popi și ele ca trupă și eu să încercăm o formulă să vedem cum e să cântăm împreună. Dar a fost un proiect temporar pentru că eu aveam piesele mele deja, începusem să cânt singură”, a precizat Alina.

„A fost o experiență interesantă. Mereu mă întâlnesc cu Andreea și ne amintim cu drag de perioada asta. E o relație foarte frumoasă între noi, toate fetele care am început să cântăm de micuțe, pentru că ne leagă multe, avem același parcurs, amintiri”, a mai spus artista.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alina Sorescu

Sursă foto: Facebook, Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter