Cătălin Bordea și Nelu Cortea, primele mesaje după ce au câștigat finala America Express: „Nu se poate” / Video

De Oana Savin, pe

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt marii câștigători ai emisiunii America Express, care s-a desfășurat anul acesta în Mexic, Guatemala și Columbia. Cei doi prieteni au fost extrem de emoționați când au aflat că pleacă acasă cu trofeul competiției, dar și cu 30.000 de euro.

La scurt timp după difuzarea ediției de duminică seară și aflarea echipei câștigătoare, cei doi au postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea, după ce au câștigat America Express

Nelu Cortea a fost primul care a postat un mesaj pe Instagram, după ce a fost difuzată finala America Express. Comediantul a împărtășit cu urmăritorii săi un filmuleț pe care l-a făcut imadiat după ce a aflat că el și Cătălin Bordea sunt cei care au câștigat sezonul cinci al acestei emisiuni.

În filmuleț, Nelu Cortea arată trofeul și spune: „Nu se poate, omule, nu se poate!”, încă nevenindu-i să creadă că el și Bordea sunt cei care au ieșit învingători.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, marii câștigători ai emisiunii America Express: „E incredibilă senzația” / Video

„Trofeul America Express! Bordea Cătălin, America Express. Bravo, fetelor! Sunteți extraordinare și vă mulțumim pentru tot Andreea Antonescu și Andreea Bălan”, a scris comediantul în mesajul care a însoțit clipul de câteva secunde.

De asemenea, Nelu Cortea a postat și câteva imagini din marea finală, după ce au fost declarați câștigători.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu la America Express. Dezvăluirile făcute de celebrul chef / Video

Pe de altă parte, colegul lui, Cătălin Bordea, a preferat să posteze pe InstaStpry câteva din mesajele pe care le-a primit de la fanii săi, fără ca el să își exprime gândurile.

Bordea și Cortea, carusel de emoții în finala America Express

Cei doi prieteni au reușit nu doar să ajungă în finala America Express, ci și o câștige. După o zi plină de diferite probe în care le-a fost testată îndemânarea, rezistența și le-au fost exploatate temerile, echipele au ajuns la un hotel în care au primit mesaje din partea celor dragi.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți la America Express: „Am început să ne panicăm” / Video

Acela a fost momentul în care toți concurenții au uitat de competiție și s-au lăsat pradă emoțiilor. Totuși, după ceu au închis telefoanele, echipele au revenit în forță și au repornit pe drumul spre locul în care îi aștepta Irina Fodor și trofeul America Express.

Citește și: În ce relații au rămas Melinda și Joaquin Bonilla după America Express: „A fost un click” / Video

Deși au ajuns primii la linia de final, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost făcuți să creadă că nu au câștigat. Totuși, Irina i-a rugat să deschidă cufărul aflat lângă ea, moment în care cei doi au aflat că ei sunt marii câștigători.

Surprinși peste măsură, Bordea și Cortea s-au îmbrățișat și chiar le-au dat lacrimile. Curând a venit și Oase cu checul în valoare de 30.000 de euro, acesta fiind premiul câștigat de echipa celor doi băieți.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nelu Cortea și Cătălin Bordea din marea finală America Express

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter