Cătălin Bordea și Nelu Cortea, marii câștigători ai emisiunii America Express: „E incredibilă senzația” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 27 martie 2023, 06:55

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt marii câștigători ai acestui sezon al emisiunii America Express. Cei doi le-au învins în finală pe Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

După 7.000 de kilometri parcurși prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi s-au confruntat pentru ultima dată pe Drumul Aurului. Pentru a cuceri El Dorado, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au trecut printr-o mulțime de misiuni la sol, pe apă și în aer.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express

Drumul spre victorie nu a fost deloc unul ușor. După șapte săptămâni în care au fost nevoiți să supraviețuiască cu un euro pe zi și să caute cazare în locuințele localnicilor, concurenții au ajuns la linia de finish. Dar ultimile misiuni au fost cele mai dificile.

Înainte de a porni în ultima cursă prin America de Sud, Irina Fodor le-a spus: „Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând”.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți la America Express: „Am început să ne panicăm” / Video

„Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Vor ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea înainte de a porni în forță prin Cartagena.

„Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea.

Ultima zi petrecută în Columbia a fost plină de provocări pentru Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Ultimele două echipe au fost nevoite să zboare cu parapanta, să se plimbe cu barca și să sape după comori.

Citește și: În ce relații au rămas Melinda și Joaquin Bonilla după America Express: „A fost un click” / Video

În timpul probelor, concurenții au ajuns în câte o cameră de hotel, unde au primit mesaje de la cei de acasă. Iar acest lucru i-a făcut să își dorească și mai mult victoria.

Primele declarații ale câștigătorilor

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost extrem de emoționați și fericiți în momentul în care au realizat că sunt marii câștigători ai emisiunii America Express.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu la America Express. Dezvăluirile făcute de celebrul chef / Video

„Am trăit în niște condiții incredibile”, a spus Cătălin Bordea la testimonaile, înainte de a afla că sunt câștigătorii.

„Este o competiție foarte grea și faptul că am ajuns în finală ne face să avem și mai mare încredere în noi”, a spus și Andreea Bălan.

După ce au plecat de la hotel, echipele au fost nevoite să facă pentru ultima dată autostopul pentru a ajunge la Irina Fodor, la Catelul San Felipe, și a afla dacă au reușit să câștige această competiție.

„N-are cum, nu există așa ceva”, au spus cei doi cu ochii în lacrimi.

„E incredibilă senzația, este ceva unic, A fost o aventură și un carusel”, a afirmat Cătălin Bordea.

„Nu se compară cu absolut nimic”, a spus și Nelu Cortea.

„Eu mă gândeam că suntem primele, că am auzit tobițele”, a spus Andreea Bălan când a ajuns la Irina Fodor.

„Ne-am bucurat pentru băieți și ne bucurăm pentru băieți și ne-am dorit o luptă corectă”, a completat Andreea Antonescu.

„Sunt două femei atât de puternice. Sunt mândru că am putut să joc cu ele”, a spus Nelu Cortea despre cele două fete care au concurat cu ei în marea finală.

Citește și: Jean Gavril are un nou proiect televizat. Andreea Bălan l-a dat de gol. „Tu vei fi jurată, iar eu concurent” / Video

Astfel, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu cele două echipe ajunse în marea finală America Express

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter