Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți la America Express: „Am început să ne panicăm” / Video

De Oana Savin, pe

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost jefuiți în plină stradă, în timpul unei misiuni la America Express. Cei doi se aflau într-o zonă foarte periculoasă din Columbia.

Concurenții au ajuns în ediția de luni seară în Barranquilla, orașul columbian unde se desfășoară al doilea cel mai mare carnaval din lume.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți la America Express

Etapa finală a competiției America Express a venit cu surprize pentru concurenți, care au fost nevoiți să îmbrace portul popular românesc și să își pună talentul la treabă pentru a strânge o sumă mare de bani. După ce au încheiat misiunea, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut parte de o nouă supriză, de data aceasta una mai puțin plăcută.

În timp încercau să iasă din piața în care a avut loc misiunea, un bărbat le-a furat telefonul. Băieții au rămas șocați de eveniment, însă, au ales să nu încerce să recupereze obiectul, amintindu-și de sfaturile primite de la echipa de securitate la începutul competiției.

Citește și: Doina Teodoru, momente de panică la America Express: „S-au auzit împușcături”

„Într-o fracțiune de secundă. Și tu ai fost foarte amuzant. A fost cea mai scurtă intervenție din istoria intervențiilor”, a afirmat Cătălin Bordea.

„Nu știm dacă am fost urmăriți sau nu, presupun pentru că omul venise din spate. A venit chitit din spate”, a adăugat Nelu Cortea.

„Am trecut cu greu peste moment pentru că am început să ne panicăm. Ne-am dat seamă că zona în care suntem nu e prea prietenoasă”, au mai spus cei doi concurenți.

Citește și: Andreea Bălan, accident dureros la „America Express”: „Eram toată maro bombon!”

Pe filmare s-a văzut cum Cătălin Bordea și Nelu Cortea erau deja urmăriți de ceva timp de cel care le-a furat telefonul.

„Omul respectiv o să primească misiuni de la Irina. Să se descurce să ajungă și el în finală… în finala hoților”, a glumit Bordea.

Nelu Cortea a avut nevoie de intervenția medicilor

Înainte de a pleca în misiune, Nelu Cortea a avut nevoie de intervenția medicilor. La plecarea în cursă, concurenții au avut un concurs de limbo, care a stabilit ordinea plecării în cursă.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au dat tot ce au putut și au fost pe punctul de a câștiga, asta până ce Nelu s-a accidentat la genunchi și a fost nevoit să abandoneze.

Citește și: În ce relații au rămas Melinda și Joaquin Bonilla după America Express: „A fost un click” / Video

Simpaticii concurenți au plecat ultimii în cursă și, pe măsură ce au avansat în competiție, Cortea a început să simtă tot mai tare durerea la genunchi.

„Mă înțepa foarte tare în anumite poziții genunchiul. E finală și simțeam că dezmăgesc și pe el și pe mine și pe toată lumea dintr-o tâmpenie. S-ar putea să nu pot să duc toată asta până la capăt”, a povestit Nelu Cortea.

„Am luat în calcul și această ipotează cum că „astăzi, s-ar putea să pleci singur că nu pot”, a adăugat Bordea.

Citește și: Cine câștigă America Express? Ce spune Mona Segall, producătoarea emisiunii. Detalii despre următorul sezon / Video

Din cauza durerilor tot mai puternice, medicul a intervenit și l-a sfătuit pe comediant să nu își forțeze piciorul și i-a administrat un calmant.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express

Sursă foto: PR, Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter