Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) au împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani), alintat Bebe sau Bebeto. Adolescentul studiază în prezent la o școală privată din București.

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Laurențiu a vorbit, printre multe altele, și despre școala pe care o urmează Bebe acum. Anamaria și Laurențiu s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de mariaj.

Din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca Reghecampf, în vârstă de 20 de ani. În prezent, antrenorul formează un cuplu cu o tânără care-l va face tată pentru a treia oară. Corina (30 de ani) va da naștere unui fiu în primăvara aceasta.

„Am stat 4 ani în Emirate cu Luca și Bebe, amândoi fiind la școală acolo. Luca a terminat liceul în Emirate, iar acum este la facultate în București. Pe Bebe l-am înscris la Școala Americană. Eu nu am fost plecat din țară fără ca Bebe să fie cu mine. A fost la școală și în Arabia Saudită, a fost cu minte peste tot. A stat numai lângă mine”, a explicat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.

Potrivit Spynews, pentru studiile fiului lor, Laurențiu și Anamaria ar cheltui anual între 7 500 și 21 000 de euro.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

„Relația mea cu el este foarte bună, dar, din cauza acestui conflict dintre mine și Anamaria și a faptului că ea a hotărât să facă publice foarte multe lucruri, el suferă. A intervenit puțin o răceală, dar nu pentru că nu avem o relație. A intervenit pentru că Bebe a fost crescut de mine să-și iubească mama indiferent de ceea ce se întâmplă, să-i ia apărarea și să o ajute în toate momentele din viața ei. Normal că simte ceva când Ana vine la el cu temperamentul ei. Eu întotdeauna i-am spus să nu-l mai bage în discuțiile astea pentru să suferă”, a mai spus.

„Pe parcurs, el o să vadă lucrurile altfel, crește, și atunci o să fie rău pentru ea. Eu nu i-am spus lui niciodată problemele mele personale cu Ana. El este un copil, trebuie să crească, să fie educat, să facă școală, fotbal, ce vrea el. N-avem nevoie să implicăm copiii, ei trebuie să fie în afara acestor probleme”, a completat.

„Toți copiii au văzut că au fost anumite momente în care am fost împreună și anumite evenimente nu au fost ok. Și-au dat seama că s-a întâmplat ceva. Am vorbit cu Bebe de câteva ori, doar că el nu înțelege și nu vreau să-l implic. El întotdeauna vede altceva, e normal, vrea să-i vadă pe mama și pe tata împreună. Mi-e dor de el, l-am văzut la un meci, am mers tot timpul la antrenamentele lui. Am evitat să merg acasă la Snagov. I-am lăsat casa Anamariei”, a mai spus.

Din prima căsnicie cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter