Cât cheltuiește Jennifer Aniston pe tratamentele de înfrumusețare

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 30 iulie 2019, 18:11
Jennifer Aniston a împlinit anul acesta 50 de ani, însă arată la fel de bine ca la 30. Iar acest lucru se datorează faptului că actrița americană pune mare preț pe felul în care arată și se simte.

Vedeta de la Hollywood investește o sumă importantă în tratamentele de înfrumusețare pentru a arăta impecabil, scrie El Periodico.

Ian Halperin susține în volumul „Friends with benefits” că Jennifer Aniston investește anual 250.000 de euro în terapii, tratamente laser pentru menținerea fermității pielii și yoga.

De asemenea, în această sumă intră și cursurile de actorie la care participă pentru a se dezvolta cât mai mult pe plan profesional.

Cine s-ar fi gândit că Jen va arăta mai bine ca Angelina Jolie? Asta demonstrează că în viață nu e important cum începi, ci e important cum termini. Sunt foarte fericită pentru ea”, a declarat un prieten al actriței pentru Ian Halperin.

„Este un model la Hollywood. Nu cred că este vreo actriță care să arate mai bine ca ea la 50 de ani”, a mai spus o sursă.

Jennifer Aniston este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Pe plan personal, aceasta a fost căsătorită cu Brad Pitt, de care a divorțat în 2005, și cu Justin Theroux, din 2015 până în 2017.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter