Carmen Harra, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria își va găsi un partener mai tânăr”

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) divorțează după un mariaj de 13 ani. Antrenorul a depus recent actele de divorț. După ce în mediul online au apărut fotografii cu Laurențiu și amanta lui, Anamaria Prodan a oferit o declarație oficială privind divorțul. Ulterior, Carmen Harra a vorbit despre despărțirea perechii.

Carmen Harra, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria își va găsi un partener mai tânăr”

„Este fascinant ce arată numerologia pentru cele trei femei (n.red.: Mariana, Anamaria și Corina) din viața lui Reghe. Conform calculațiilor numerologice, el cu prima soție (n.red.: Mariana) a fost într-o relație temporară, iar cu a doua (n.red.: Anamaria) nu a fost o relație de suflete-pereche. Și el și Anamaria și-au creat o karmă rea cu Mariana.

Este fascinant că Anamaria și Mariana se cunosc din vieți anterioare. Din păcate, numerologia lui arată că se repetă karma. Va trece și prin al treilea divorț tot înainte să se împlinească 14 ani de mariaj. În codul lui divin are patru căsnicii, deci vor urma încă două căsătorii”, a declarat Carmen Harra pentru Impact.

„Numerologia arată că Anamaria vrea să își refacă viața. Își va găsi un partener mai tânăr, dar cel mai probabil nu va mai face pasul spre căsătorie pentru a-și securiza averea. Ea ține foarte mult la bani. Și, tot conform codului ei divin, nu va mai avea alți copii. Este devastată de această despărțire, dar se străduiește să salveze aparențele și este o femeie puternică. Va depăși cu bine situația.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum a început povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a răspuns speculațiilor că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o

Cum se menține Anamaria Prodan în formă. „Am început foarte tare să am grijă de mine”

În fața karmei nu poți face nimic să o oprești când te-a lovit. Vorbim în acest caz de karme nerezolvate, moștenite din vieți anterioare. Dacă se rezolvă, karmele nu se mai repetă. Însă karmele nerezolvate se repetă la nesfârșit, inclusiv în viețile viitoare. Ei s-au mai întâlnit, s-au mai confruntat și în vieți anterioare, dar n-au înțeles cum să-și rezolve karma și aceasta se tot repetă. Șansa lor este să-și rezolve karma într-o viață viitoare”, a mai explicat Carmen Harra.

„Reghe va avea tot patru copii, deci va mai urma încă un copil. Putea să-și rezolve karma, dacă nu intra într-o altă relație și dacă nu făcea alți copii. Tendința lui este să creeze la infinit aceeași situație pe care a mai trăit-o cu ani în urmă. Karma este o repetiție, conceptul karmei înseamnă subconștientul reactiv, care interacționează pe aceleași elemente care s-au creat deja. Iar fetița pe care Reghe urmează să o aibă cu actuala iubită (n.red.: Corina) este reîncarnarea fetiței pe care Reghe a pierdut-o la primul mariaj (n.red.: Ana Lisa Cristina)”, a mai spus Carmen Harra pentru Impact.

Anamaria și Laurențiu au un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Din 1994 până în 2008, Laurențiu a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer. Din mariajul cu aceasta, antrenorul de fotbal are un fiu, Luca (19 ani).

Fostul cuplu a mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina. La doar un an și o lună de la naștere, fetița s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Între anii 1998 și 2007, Anamaria a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu. Din mariajul cu acesta, impresara are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter