Carmen Harra dansează ca o tânără din șolduri, în colanți mulați, la 67 de ani

De Unica.ro, pe

Carmen Harra (67 de ani) are o comunitate de aproape 9.000 de oameni pe Tik Tok, unde publică frecvent videoclipuri în care dansează. Deși renumită internațional datorită cărților sale despre astrologie, parapsihologie, karma, destin și lecții de viață, Carmen și-a început cariera în cu totul alt domeniu, mai precis în muzică.

Carmen Harra dansează ca o tânără din șolduri, în colanți mulați, la 67 de ani

Se apropie de 70 de ani, însă este extrem de activă, mișcându-se asemeni unei tinere în floarea vârstei în videoclipurile postate în mediul online. Se filmează în colanți și rochii mulate, dansând cu zâmbetul pe buze, atrăgând sute și chiar mii de aprecieri.

De-a lungul trecerii anilor, Carmen a devenit o cunoscută clarvăzătoare la care au apelat unele dintre cele mai cunoscute celebrități de pe mapamond, printre acestea numărându-se chiar și Jennifer Lopez, așa cum declara Carmen în urmă cu ceva timp.

@carmenharra888

♬ original sound - Carmen Harra
@carmenharra888

♬ Lento - Daniel Santacruz

A cântat muzică ușoară, pop-dance, latino, dar și populară fiind cunoscută drept Carmen Mureșan, după numele real. Între anii 1979 și 1987 a făcut parte din grupul muzical Trio Expres, iar în anul 1983 s-a stabilit în Statele Unite ale Americii.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Carmen Harra, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria își va găsi un partener mai tânăr”

Citește și: Daniela Gyorfi, adevărul despre conflictul cu Carmen Harra după ce s-a spus că s-ar fi bătut cu ea pentru același bărbat

Citește și: Carmen Harra: „Andra și Cătălin Măruță sunt în pericolul unui divorț. Ei nu sunt suflete pereche!”

În 2003 a debutat în SUA sub numele de Carmen Harra, ca scriitoare, cu lucrarea „Karma de fiecare zi”. Cartea a devenit bestseller, fiind tradusă în peste 20 de limbi. Traducătorul primei ediții în limba română, apărută în anul 2008, este actorul și muzicianul Ioan Gyuri Pascu.

Timp de 27 de ani, Carmen a fost căsătorită cu Virgil Harra, care s-a stins din viață în anul 2009, la 59 de ani, răpus de cancerul pulmonar. Carmen și Virgil s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii, iar din mariajul lor au rezultat două fiice, Alexandra și Carmen.

Virgil a mai avut o fiică, Florina, cu o fostă parteneră de viață, Luminița. Deși nu-i este fiică biologică, Carmen Harra ține la Florina ca la fiicele sale. Încă de când l-a cunoscut, Carmen a știut că Virgil „nu va ajunge la vârsta de 60 de ani”. După decesul soțului ei, clarvăzătoarea nu și-a refăcut viața.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter