Carmen Harra a prezis despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 iunie 2020, 14:58
Carmen Harra a prezis despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Celebra prezicătoare, astrolog și numerolog, spunea încă de la începuturile poveștii lor de iubire că lucrurile nu vor funcționa între cei doi și explica și care sunt cauzele.

Lidia Buble  și Răzvan Simion s-au despărțit după o relație de cinci ani, iar anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul matinalului de la Antena 1, într-un mesaj de adio postat pe conturile de socializare. Cu toate că motivele apărute în presă sunt altele, Carmen Harra este de altă părere:

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Numerologic, nu văd nimic serios între ei, e doar un foc de paie. Relația asta e pasageră și nu duce la nimic de durată. Ea e foarte independentă, pretențioasă, chiar dificilă, are interese materiale foarte clare. Ea urmărește ceva în relația asta, el, în schimb, e implicat emoțional. Sunt prea multe diferențe între ei, n-au o relație de suflete-pereche și nu sunt compatibili.

Citește și – Margerita de la Clejani, un nou dosar penal. Ce a făcut acum artista

El vine cu intenții mai bune în relație decât are ea și e mai implicat. El vrea să o ajute. Dar relația lor nu are șanse. Pentru că el e interesat de ea mai mult decât e ea interesată de el. Nu există un echilibru al interesului și al intențiilor. Plus că pe ea o văd într-o altă relație în viitor. De asta, el ar face mai bine să se trezească și să-și vadă de treabă, să nu se grăbească să distrugă ceva ce a clădit 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc”, – a spus, atunci, Carmen Harra.

Citește și – Andreea Bălan, decizie neașteptată. Artista pleacă în vacanță cu George Burcea

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter