Ce carieră își dorește să urmeze fiica lui Liviu Vârciu, Carmina 

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 20:07

Carmina (18 ani), fata cea mare a artistului și prezentatorului TV Liviu Vârciu (39 de ani) va da examenul de Bacalaureat în vara anului acesta. În mediul online, tânăra a dezvăluit ce carieră își dorește să urmeze.

Ce carieră își dorește să urmeze fiica lui Liviu Vârciu, Carmina 

„Viața mea de adolescentă este una minunată și nu consider că e neobișnuită față de viața altor adolescenți. Cât despre carieră, mie de mică mi-a plăcut teatrul. Dar, pe parcursul anilor mi-am dat seama că sunt mai îndrăgostită de film și de uimitoarele tehnici prin care se face un film bun. După liceu, îmi doresc să urmez o facultate de actorie în Barcelona, unde mă voi muta împreună cu mama”, spunea Carmina în toamna anului 2019, pentru VIVA!.

„Dintre toate locurile în care am călătorit, Barcelona s-a situat mereu pe locul întâi. De fiecare dată când merg acolo simt că mă regăsesc… Mă atrage mult clima, îmi plac oamenii, care sunt mai tot timpul prietenoși, limba, care mi se pare pur și simplu liniștitoare, iar pe lângă toate astea, este cultura lor. Mă fascinează. Și Carminei îi place mult Barcelona și cred că este locul ideal, în care ar putea avea un viitor mai bun și unde unde își va putea împlini visurile, treptat”, a spus Ami Teiceanu, mama Carminei.

Din cauza pandemiei însă, adolescenta a fost nevoită să-și schimbe opțiunile. „Mai stau puțin pe gânduri între … relații publice și comunicare, jurnalism sau SNSPA”, a scris Carmina în mediul online.

Va studia în București

Carmina împărtășește și pasiunea lui Liviu pentru muzică, mama ei declarând tot pentru VIVA!: „Ia și lecții de canto și sunt mândră de ea, deoarece am înțeles că are o voce bună, puternică, și sunt sigură că o vom auzi cântând într-o bună zi”.

După ce au avut o tentativă de a se muta în București care a durat doar 3 luni, de această dată, Carmina plănuiește să studieze în Capitală. „Între iulie și august mă voi muta”, a mai dezvăluit în mediul online.

Liviu Vârciu mai are doi copii alături de actuala lui parteneră de viață, Anda Călin, o fiică, Anastasia, și un fiu al cărui nume încă nu l-a dezvăluit.

Foto: Instagram

Citește și:

Cântăreața BiBi, implicată într-un accident rutier grav: „Cel care a intrat în mine nu avea permis”

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. De ce vrea custodia totală a fiilor lor

Justin Timberlake, tată pentru a doua oară! A dezvăluit numele bebelușului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter