Care sunt cele mai mari regrete ale vedetelor de peste Ocean

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 05 iulie 2018, 10:31
Este grozav să fii faimos și bogat, însă chiar și cele mai cunoscute vedete au avut momente în viață în care și-au dorit să schimbe ceva ce au zis sau au făcut. Și se pare că au câteva regrete.

Câteva dintre cele mai faimoase femei din lume au decis să vorbească despre aceste regrete.

Scriitoarea și regizoarea Nora Ephron spune că ar face lucrurile total diferit dacă ar avea iar 20 de ani.

Cât regret că nu am purtat bikini tot anul cât am avut 26 de ani”, a spus scriitoarea.

Dacă o persoană tânără citește asta, în acest minut, pune-ți o pereche de bikini și nu o da jos până ce nu împlinești 34”, a mai spus Ephron.

Regretele Tinei Turner sunt legate de familie. Cântăreața Tina Turner și-a pierdut săptămâna aceasta fiul cel mare, Craig, care s-a sinucis. Înainte de decesul acestuia, ea a declarat că și-ar fi dorit să își fi văzut copiii mai des după ce au devenit adulți.

În 2011, ea a afirmat: „Regret că nu am avut mai mult timp pe care să îl petrec cu copiii mei”.

Chiar și Kim Kardashian are câteva regrete. Deși a făcut câteva schimbări majore în viața ei, cel mai are regret al acesteia ar putea fi cu adevărat surprinzător.

Într-un interviu acordat în anul 2017, Kim a declarat: „Una din fotografiile pe care le regret este din ziua în care m-am logodit. Aveam cele mai scurte unghii când am făcut fotografia. Și mă gândeam, uh, ar fi arătat mult mai bine dacă aveam unghii lungi”.

Dacă Cher ar putea să dea timpul înapoi… Deși a trăit o viață rebelă și colorată, Cher încă are câteva regrete pentru că a ratat câteva ocazii de-a lungul drumului. Mai exact, Marlon Brando și Elvis.

Regret că nu l-am cunoscut mai bine”, a spus ea odată despre Marlon Brando.

Cât despre regele rock-ului: „M-a chemat și a vrut să petrecem împreună un sfârșit de săptămână, dar aveam prea multe emoții. Eram cât pe ce să o fac, dar m-am gândit, nu, nu vreau și pe urmă am regretat”.

Se știe că Chrissy Teigen spune ce gândește. Ea își folosește deseori vocea pe rețelele de social media pentru a-și spune părerea despre un număr mare de subiecte, pe unele dintre ele dorindu-și să și le retragă.

Regret lucruri tot timpul. Nu am regretat niciodată că nu am spus ceva. Doar regret că spun anumite lucruri”, a spus ea pentru E! News.

Dolly Parton, care este căsătorită de peste 50 de ani, spune că a regretat că nu a devenit mamă. Deși este una dintre cele mai bune nașe din lume, Parton nu a avut niciodată un copil.

În urmă cu ceva timp spunea  că regretă că nu a devenit mamă, însă acum situația s-a schimbat.

Pe vremea când eu și coțul meu ieșeam la întâlniri și după ce ne-am căsătorit, am presupus că vom avea copii. Nu am făcut nimic să împiedicăm acest lucru. De fapt, chiar ne doream. Chiar aveam nume pregătite pentru ei, dar nu s-a întâmplat așa. Acum spun, Domnul nu a vrut ca eu să am copii așa că toți copiii din lume ar putea fi ai mei”, a declarat artista în 2014.

Pe de altă parte, regretata actriță Carrie Fisher, care a devenit faimoasă în urma rolului Prințesa Leia din filmul Războiul Stelelor, afirma că nu are niciun fel de regret.

Nu cred în regrete. Știu că suntem oameni și că le avem câteodată. Dar nu îmi place să mă țin legată de ele. Singurul lucru pe care îl regret este orice disconfort am creat unei alte persoane”, spunea Carrie Fisher.

Citește și: David Bisbal s-a căsătorit în secret. Cine este aleasa inimii sale

Citește și: Olivia de Havilland, ultimul membru în viață al producției „Pe Aripile Vântului”, a împlinit 102 ani

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter