El are anii, ea – banii! Cher și iubitul tinerel, săruturi fierbinți la o prezentare de modă

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 10 martie 2023, 17:51

Cher are 76 de ani, iubește și e fericită. Și ce mai contează că partenerul ei de viață are doar 37 de ani dacă fluturii roiesc? E mândră tare lângă iubitul din dotare! Diva simte cu adevărat primăvara, cel puțin asta dovedesc ultimele întâmplări.

Cher și iubitul ei, Alexander Edwards, nu se mai ascund. Cei doi s-au afișat, joi, la prezentarea Versace  pentru sezonul toamnă iarnă 2023 și nu au făcut economie de gesturi tandre.  

Cher nu își ascunde iubirea

Cher, în vârstă de 76 de ani (născută Cherilyn Sarkisian) și producătorul muzical în vârstă de 37 de ani, și-au făcut debutul oficial pe covorul roșu ca și cuplu. Ba mai mult, au și împărtășit un sărut la evenimentul desfășurat la Pacific Design Center din West Hollywood.

Cher și Alexander Edwards au o relație din noiembrie

Cher s-a pozat și cu Miley Cyrus la prezentarea de modă exclusivistă. Diva și Edwards au atras toate privirile când au fost văzuți pentru prima dată ținându-se de mână la începutul lunii noiembrie, înainte de a-și confirma relația.

Alexander are un fiu cu fosta sa iubită, Amber Rose, care a venit pe lume în 2019. Cei doi s-au despărțit în 2021 în urma infidelităților repetate, dar mențin, totuși, o relație amiabilă de dragul copilului.

Artista are o slăbiciune pentru băieții tineri

Cher și Edwards s-au întâlnit pentru prima dată când participau la Săptămâna Modei de la Paris, în octombrie 2022, apoi au fost zăriți și cu alte ocazii mergând la întâlniri romantice și ținându-se cu afecțiune de mână. 

„Cher știe foarte bine că există mult scepticism cu privire la această poveste de dragoste, dar nu îi pasă. Se bucură de atenție și spune că ea și AE au ceva foarte special care a făcut-o să se simtă mai vie și mai sexy ca niciodată”, a spus o sursă pentru US Weekly.

„Ea a fost întotdeauna atrasă de băieții mai tineri, iar aceasta nu este în niciun caz prima aventură pe care a avut-o în ultimii ani. Diferența este că de această dată se simte specială, motiv pentru care s-a simțit încrezătoare să își facă publicitate împreună”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter